2777
2789
عنوان

آدم های خسیس یا آدمهای حسابگر

251 بازدید | 34 پست

سلام

چرا بعضی از آدمهایی که من فکر میکنم خسیس هستن به خودشون میگن حسابگر؟؟؟؟ واقعا نمیتونم تحملشون کنم. شما آدم خسیسی هستید؟ الان ی رئیس دارم خدایااااا من آدم به خساست این ندیدم اما خودش میگه من حسابگرم.

اره منم یجا کار میکردم طرف ی پدرسگ خسیس بود وای یادم میوفته حالم ازش بهم میخپره

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره منم یجا کار میکردم طرف ی پدرسگ خسیس بود وای یادم میوفته حالم ازش بهم میخپره

ببین این فوق میلیاردر هست اما ی روز با ی راننده پیک پیرمرد که توی سرما بیچاره اومده بود و 50 کیلو بسته را تا توی شرکت آورده بود سر 50 هزارتومن دعواااااا میکردا

خداروشکر یه چیزی ک از شوهرم راضی ام ن خسیسه ن اهل حساب کتاب. . خیلی خساست خصلت زشتیه

خداروشکر، شوهر منم خیلی دست و دلبازه اصلا نمیتونم آدم خسیس رو تحمل کنم. اما مادرش جبران کرده

مادربزرگم به قدری پولدارن انقدر زمین و مغازه و خونه دارن اصلا نمیشه روشون قیمت گذاشت اجاره دادن تابستونا بخاطر پول برق مادربزرگم کولر روشن نمیکنه این یک هزارم از خساستشه حالت بهم میخوره اصلا باهاش معاشرت کنی