2777
2789
عنوان

کساییکه حالشون خوب نیست بیاین

83 بازدید | 15 پست

مطمئنم دیگه از من بدتر نیستید، من پیش روانشناس رفتم روانپزشک هم همینطور، حتی یکیشون هم گفت اسکیزوفرنی داری😄😂 عزیزان تا خودتون نخواید تغییر کنید چیزی درست نمیشه، مسیرتونو پیدا کنید و تلاش کنید تا همه ارزوشون باشه یک دقیقه بتونن باهاتون صحبت کنن، منم مسیرم رو پیدا کردم، بعد از کلی سختی و قرار هست که بدون هیچ بهونه ای تلاش کنم واسه رسیدن به خواسته هام🫡❤️ 

کلی انرژی مثبت بفرستید 😁

خیلیم عالی

موفق باشی😍

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کمتر شده🫡تا خود آدم نخواد چیزی درست نمیشه

درسته خیلی خوبه که این تصمیم و گرفتید

من یک اسکیزوفرنی میشناسم که اصلا قبول نداره بیمارهست میگه سالمم

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
منم وسواس فکری دارم

ببینید تشخیص اسکیزوفرنی اشتباه بوده برای من یکی از کاربران نی نی سایتی تشخیص داده بود قبلا و پیش روانپزشک که رفتم گفت وسواس فکری داری و کمالگرایی ولی میدونم با دارو حل نمیشه در واقع ذهنتو گول میزنی دیگه دارو عوارض شدید داره و خواب اورم هست تازه

ببینید تشخیص اسکیزوفرنی اشتباه بوده برای من یکی از کاربران نی نی سایتی تشخیص داده بود قبلا و پیش روا ...

وسواس فکری بده من که خیلی عذاب میکشم

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
چجوری مسیرت رو پیدا کردی با اون وضعیت ؟

ببینید برای کسی مهم نیست که شما مدیتیشن میکنی سرت تو گوشیه یا هر روز پول می ره تو حسابت، دیگران تو رو فقط بخاطر منافع خودشون میخوان پس باید تلاش کنیم در اینده تا یک ادم موفقی باشیم صرفا هدف از تحصیل این نباشه که دیپلم بگیرم و تموم یا برم پیام نور😂🫡 خیلی خیلی سخت بود و با خودم کلنجار رفتم منتها نمیشه دیگه این وضعیتو ادامه داد و باید ی کاری بکنیم