2777
2789

خیلی دلم گرفت مادر خودم میگه بچم شیشه رو گرفت سینه رو پس میزد

جون پسریه همیشه منو تحقیر میکنه 😭😭😭😭

لایک نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا چ ربطی داره شاید یکی دندون هاش و هیکلش براش مهم باشن نخواد شیر بده

منم دلم نمیخواد در اینده شیر خودمو بدم ب بچه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بیخیال بابا 

مادری کردن مگه به شیر دادنه

این همه آدم بچه از پرورشگاه میارن دکتر ومهندس ونابغه تحویل جامعه میدن ولی شیر ندادن مادر نیستن ولی طرف شیر میده و بلد نیست تربیت کنه اون شد مادر؟!

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

چقدر بی فکرنبا یه جمله قلب مادرو میشکنن

عزیزم دارم گریه میکنم

ینی من این همه تو تاریکی تو اوج خواب تو ماشین با کمال دقت و بدبختی شیرخشک درست کردم هیچی از مادری نفهمیدم؟؟!

امیدوارم پسرش قشنگ بزاره تو کاسه ش همین

لایک نکن

چون یه مشت آدم نفهمن.من شیر خودم رو دادم ولی بچه ام کم شیرمیخورد حتی حساسیت داشت و بخاطرش رژیم بودم یعنی لبنیات و گوشت قرمز دوسال نخوردم آخرش برگشتن به من گفتن بعدا ادعا نکنی براش مادری کردی یه جوری قلبم شکست که بعد ۸ سال ترمیم نشده

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

بذار اینقدر حرف بزنن که جون شون در بیاد

شیر مادر هم بدی ،باز حرف برا زدن پیدا میکنن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻