2777
2789
عنوان

چرا ب مادری ک شیرخشک داده میگن تو هیچی از مادری نفهمیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 29 پست

چون نمیفهمن که وقتی بچه سینه ی مادر را پس میزنه یا مادر شیر نداره خودِ مادر  بیشتر غصه میخوره

من بچم مریض شده بود گلو درد بود نصف روز سینه نمیگرفت با قاشق و قطره چکون بهش شیر میدادم بخدا داشتم دق میکردم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دارم گریه میکنمینی من این همه تو تاریکی تو اوج خواب تو ماشین با کمال دقت و بدبختی شیرخشک درست ...

هرکی به اندازه فهمش حرف میزنه.پسر منم از اخر چهار ماه اصلا شیرمو نخورد.به خاطر نفهمی بقیه تو خودتو تاراحت نکن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
وا چ ربطی داره شاید یکی دندون هاش و هیکلش براش مهم باشن نخواد شیر بدهمنم دلم نمیخواد در اینده شیر خو ...

منو نابود کردن بنظرم نزار بفهمن شیر نمیدی

مادرشوهر و مادرم تیکه پارم کردن ک بچه شیر مادر نخورد 😭😭😭😭

لایک نکن

عزیزم دارم گریه میکنمینی من این همه تو تاریکی تو اوج خواب تو ماشین با کمال دقت و بدبختی شیرخشک درست ...

برو بابا بخاطر چه حرفای بی اهمیت و مسخره و بی ارزشی گریه میکنی 😒

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
وا چ ربطی داره شاید یکی دندون هاش و هیکلش براش مهم باشن نخواد شیر بدهمنم دلم نمیخواد در اینده شیر خو ...

مادر شدن از خودگذشتگی هم میخواد 

حتی حاضر نیستی شیر خودتو بدی بهتره لطف کنی در حق اون بچه ب دنیاش نیاری

منو نابود کردن بنظرم نزار بفهمن شیر نمیدیمادرشوهر و مادرم تیکه پارم کردن ک بچه شیر مادر نخورد 😭😭😭 ...

من هرکی این حرفو بهم بزنه دهنشو جر میدم

یبار گفت یاد بگیره دفعه بعدی زر نزنه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

چون نمیفهمن که وقتی بچه سینه ی مادر را پس میزنه یا مادر شیر نداره خودِ مادر بیشتر غصه میخورهمن بچم ...

چقدر دنبال شیرش میگشتم پیدا نمیشد همش استرس

باید میگفتم تو ک دادی پس دو برابر مادری کردی با این وضع دل شکوندنت

لایک نکن

مادر شدن از خودگذشتگی هم میخواد حتی حاضر نیستی شیر خودتو بدی بهتره لطف کنی در حق اون بچه ب دنیاش نیا ...

ربطی نداره عزیزم

تو در کنار مادر بودن انسان هم هستی ، این تفکرات کلیشه ای قدیمی بود ک کسی ک مادره باید کل زندگیش رو وقف فرزند کنه .

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

این حرف را از روی حماقت می زنند . از قدیم خیلی بچه ها بودند که دایه داشتند و شیر مادرشون را نخوردند و بعدها هم شیر خشک اومد و بیشتر بچه های دهه ۵۰ و ۶۰ تو اطرافیان ما با شیر خشک بزرگ شدند و هیچ کدوم هم زحمات مادرشون را نادیده نگرفتند . به خاطر حرف آدم های نادان اعصاب و روحیه خودت را به هم نریز 

بذار اینقدر حرف بزنن که جون شون در بیادشیر مادر هم بدی ،باز حرف برا زدن پیدا میکنن

من هیچوقت ب کسی ک یکساله دهنش همه جوره صاف شده با بچه داری نمیگم تو هیچی از مادری نفهمیدی

آخه این حرف چ لزومی داره؟

بعد مادرمه جوابشو نمیدم فقط داغون میشم

لایک نکن

این حرف را از روی حماقت می زنند . از قدیم خیلی بچه ها بودند که دایه داشتند و شیر مادرشون را نخوردند ...

ممنون عزیزم

بخاطر حرفای خوبت و آرامشی ک داری

فعلا دخترم مشکلی نداره مادرم ول نمیکنه 😂😂😂

لایک نکن

ممنون عزیزمبخاطر حرفای خوبت و آرامشی ک داریفعلا دخترم مشکلی نداره مادرم ول نمیکنه 😂😂😂

خدا کوچولوت را حفظ کنه . مهم سلامتی بچه است 

کاش بقیه می فهمیدند با یک حرف چقدر قلب یک مادر را می شکنند .

من هیچوقت ب کسی ک یکساله دهنش همه جوره صاف شده با بچه داری نمیگم تو هیچی از مادری نفهمیدیآخه این حرف ...

اگه هی بخوای واکنش نشون بدی ، بیشتر تکرار میکنن

هر وقت هر موضوعی ناراحتت کرد ، دو بار که محل ندی ، دیگه تکرار نمیکنن

من دو تا بچه دارم

اولی شیر خودم دومی شیر خشک

انصافا شیر خشک خیلی راحته 😅😅😅

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻