جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منو نابود کردن بنظرم نزار بفهمن شیر نمیدیمادرشوهر و مادرم تیکه پارم کردن ک بچه شیر مادر نخورد 😭😭😭 ...
من هرکی این حرفو بهم بزنه دهنشو جر میدم
یبار گفت یاد بگیره دفعه بعدی زر نزنه
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
مادر شدن از خودگذشتگی هم میخواد حتی حاضر نیستی شیر خودتو بدی بهتره لطف کنی در حق اون بچه ب دنیاش نیا ...
ربطی نداره عزیزم
تو در کنار مادر بودن انسان هم هستی ، این تفکرات کلیشه ای قدیمی بود ک کسی ک مادره باید کل زندگیش رو وقف فرزند کنه .
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
این حرف را از روی حماقت می زنند . از قدیم خیلی بچه ها بودند که دایه داشتند و شیر مادرشون را نخوردند و بعدها هم شیر خشک اومد و بیشتر بچه های دهه ۵۰ و ۶۰ تو اطرافیان ما با شیر خشک بزرگ شدند و هیچ کدوم هم زحمات مادرشون را نادیده نگرفتند . به خاطر حرف آدم های نادان اعصاب و روحیه خودت را به هم نریز