2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده پسر

203 بازدید | 49 پست

بچه ها منو کسی ک دوسش دارم 4ساله موندیم بپای هم اولش اشنایی سنتی بود بعدش تو جلسه خواستگاری خانواده من جوری رفتار کردن ک اونا ناراحت شدن 

دو سال بعدش دوباره اومدن ولی بازم خانواده من بهمش زدن الان خانوادش هیچ جوره راضی نمیشن حرفشونم اینه ک این دختر بایستی همون سری پیش جلو خانوادش وایمیستاد اگه میخواستت 

الان چجوری راضیشون کنیم

من خر نکردم همون سری پیش جلو داداشم وایسم

چون پدر مادر ندارم هیچکی هم نبود راهنماییم کنه

الان بنظرتون چیکار کنیم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی اون پسر شرایط شما رو میدونه باید درک کنه و خودش مشکلشو حل کنه شمام غصه نخور وظیفه ای نداری باز قدر داداشتو بدن که یجوری رفتار کرده فک نکنن بی کس و کاری 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣

البته حق دارن،چطور داداشت دوبار ردشون کرد الان میخوای تا اوکی دادین اونا زود قبول کنن؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
وقتی اون پسر شرایط شما رو میدونه باید درک کنه و خودش مشکلشو حل کنه شمام غصه نخور وظیفه ای نداری باز ...

اخه بعد همون بار اول خواستگاری خانوادش مخالف شدن برا بار دوم بعد دو سال با التماس آوردشون

الانم میگن نه

اینم از اونپسراس ک تو رو خانوادش واینمی ایسته

اخه بعد همون بار اول خواستگاری خانوادش مخالف شدن برا بار دوم بعد دو سال با التماس آوردشونالانم میگن ...

بدردنمیخورن تو رو ضعیف گیر آوردن به حرف داداشت گوش بده اصرار نکن 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
بدردنمیخورن تو رو ضعیف گیر آوردن به حرف داداشت گوش بده اصرار نکن

اخه چه صعیفی

بنده خدا ها دو بار رفتن خواستگاری چندین سال پسره صبر کرده.

خانواده هم خوب شخصیت و عزتیداره برا خودش

منم شخصا این اتفاق بیفته نمیرم

اخه چه صعیفیبنده خدا ها دو بار رفتن خواستگاری چندین سال پسره صبر کرده.خانواده هم خوب شخصیت و عزتیدار ...

شرایط دختر متفاوت هست پدر و مادری نداره و طبیعیه این چالشا 

آره طرف پدر و مادرش پولدار و تحصیل کرده و جایگاهی داشتن حرف شما رو میشه بهش فکر کرد 

هیچ وقت نمیفهمی مگر اینکه مثلا خودت تو این دنیا نباشی و دخترت پدر و مادری نداشته باشه 

همینجوریم خونواده پسر پررو ان و خودشونو میگیرن وای به حال بعدا اتفاقا موافقم بیشتر بچلونتشون 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
اخه چه صعیفیبنده خدا ها دو بار رفتن خواستگاری چندین سال پسره صبر کرده.خانواده هم خوب شخصیت و عزتیدار ...

و اینکه کافیه بوی غرور به مشامم برسه جای برادر اون دختر باشم خانواده پسر اون قدر باید برن و بیان تا غرورشون بخوابه اونوقته که بهشون اجازه میدم فرصت میدم برا شناخت 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
البته حق دارن،چطور داداشت دوبار ردشون کرد الان میخوای تا اوکی دادین اونا زود قبول کنن؟

بنظرت چطوری راضیشون کنیم قبلا فقط پدرش مخالف بود الان خواهراش هممخالفن واسطه اول با خواهراش حرف زد اگه اونا قانعمیشدن بعد میرفت پدرشو راضی میکرد

بنظرت چطوری راضیشون کنیم قبلا فقط پدرش مخالف بود الان خواهراش هممخالفن واسطه اول با خواهراش حرف زد ا ...

کمی فرصت بده،اوناهم آروم بشن،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔