2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 49 پست
باشه همینکارو میکنم فعلا پسره بام حرف نمیزنه بینم ب واسطه چیگفتن وقتایی ک اینجوری میشه حالش گرفته می ...

احتمالا بخاطر این هست که بینتون تنشی ایجاد نشه

تماس که گرفت با مهربونی و آرامش تشویقش کن که رضایت خانواده ش رو بگیره

درسته به هم علاقه دارید اما حفظ احترام خودتون بخاطر آینده خیلی مهمه

خب دیگع با این همه فداکاریت خاک برسرش که به تو حس عذاب وجدان داداشتو میده ، حس ناکافی بودن نگیر از ح ...

خو چ فایده ازدواجم بهم خورد 

داداشم هی فقط بلده زر الکی بزنه 

من مستقلم شاغلم

حتی ارث میراثمونم بالا کشید

سال تا سال سری ب خاهراش نمیزنه

نامانم مریض بود نمیومد بش سر بزنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خو چ فایده ازدواجم بهم خورد داداشم هی فقط بلده زر الکی بزنه من مستقلم شاغلمحتی ارث میراثمونم بالا کش ...

به هر حال اونی که میره خواستگاری شما باید همه احتمالاتو در نظر بگیره 

نظر خود شما مشخصه پس عذاب وجدان نگیر 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
احتمالا بخاطر این هست که بینتون تنشی ایجاد نشهتماس که گرفت با مهربونی و آرامش تشویقش کن که رضایت خان ...

باشه دیگه صبر میکنم تا خودش زنگ بزنه 

یسری پیشنهاد دادم انتقالی بگیریم بریم مرکز استان گف اینجوری دیگه دست از سرمون برمیدارن میگن دیگه اینحا نیستن که کسی تو زندگیشون دخالت کنه 

اخه خانوادش میگفتن بعدا هم داداشش تو زندگیش دخالت میکنه

بنظرت اگه گف قبول کنم؟ 

البته من باید انتقالی بگیرم ولی اون تو شهر کوچیکی وسط شهر خودمون و مرکز استان هست نیازی به انتقالی نداره مسافت اون شهر محل کارش با مرکز استان انداره فاصلش تا شهر خودمونه فقط رفتوآمدشو میندازه شهر مرکز استان

جالبه 😂😂بی احترامی کنن ناراحت نشی

نه چون برادر تجربه پدر رو نداره و خامه توقع زیادی نمیشه ازش داشت 

ضمن اینکه خانواده پسری که انقدر نگران غرورشون هستن که حتما باید دختر جوابش مثبت باشه وگرنه جلو نمیرن که ضایع نشن بدرد لای جرز میخورن چون خیلی تکبر دارن 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
نه چون برادر تجربه پدر رو نداره و خامه توقع زیادی نمیشه ازش داشت ضمن اینکه خانواده پسری که انقدر نگر ...

با احترام هیچ جوره نطرتو قبول ندارم‌.

شما با خاتوادت بری خواستگاری توهین کنن ناراحت نمیشینن؟

داداششم بچه نیس که بهتر نیس بگی داداشتم باید شعور داشته باشه توهین نکنه به نطرم این جواب منطقی تره.

با احترام هیچ جوره نطرتو قبول ندارم‌.شما با خاتوادت بری خواستگاری توهین کنن ناراحت نمیشینن؟داداششم ب ...

نه ناراحت نمیشم واقعا وقتی خود دختر رو بشناسم و نظرشو بدونم 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
نه ناراحت نمیشم واقعا وقتی خود دختر رو بشناسم و نظرشو بدونم

پس عزت نفس و غرور خانواده براتون معنی نداره.

من هیچ جوره اجازه نمیدم به بابام توهین بشه شده قلبمم باشه خفش میکنم

پس عزت نفس و غرور خانواده براتون معنی نداره.من هیچ جوره اجازه نمیدم به بابام توهین بشه شده قلبمم باش ...

بحث با شما فایده نداره 

موفق باشین 

لطفا ریپ نزنین 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
پس عزت نفس و غرور خانواده براتون معنی نداره.من هیچ جوره اجازه نمیدم به بابام توهین بشه شده قلبمم باش ...

اتفاقا دلیل مخالفت خاهر برادرش هم همینه میگن به بابامون توهین شده دیگه اجازه نمیدیم برا بار سوم هم بره بی احترامش کنن

الان با این تفاسیر شما هم عقایدتون شبیه خواهر پسره هست

خب بنظرت الان چطور میشه نظرشونو عوض کرد؟ 

چیکارا بکنیم؟ 

خودتو بزار جای خواهر اون پسر 

اونم دقیقا یکی از خواهرهاش خیلی تعیین کنندس

اشتباه تایپ کردم اون پیشنهاد داد

از حالا برای دو مرحله بعد تصمیم گیری خیلی درست نیست

قدم به قدم برید جلو

اول این مرحله رو رد کنید. شاید نظرها نسبت به برادرتون عوض شد. شاید حس کردید که نیاز به حضور پر رنگ تر برادرتون در مقابل خانواده ایشون دارید. شاید شرایط شغلی هرکدام تغییر کرد و کلی شاید دیگه

ولی بخاطر علاقه ای که دارید و رفتار برادرتون خودتون رو در موضع پایین دست قرار ندید. احترام بذارید اما خودتون رو کوچیک نکنید

اتفاقا دلیل مخالفت خاهر برادرش هم همینه میگن به بابامون توهین شده دیگه اجازه نمیدیم برا بار سوم هم ب ...

به نظر من اول با برادرت صحبت کن حساس باشه ولی دیگه توهین نکنه. مگه داداشت چی گفته؟اینو بگی معلوم میشه اونا حساسن یا داداشت واقعا خیلی زشت حرف زده.

بعد دیگه بسپر به خود پسره که خانوادش راصی کنه اگع میخاد

یه تایم مشخصیم بده بهش

خودتو معطل نکن تو رابطه سنتم داره زیاد میشع