2777
2789
شاید مثل شوهر من طرز محبت کردن رو بلد نیست باید بهش یاد بدی من همیشه میگفتم مغروره اما بعد چندسال گف ...

شوهر من محبت بلده زیادم تبریک و قربون صدقه میره 

اما میگه من بلد نیستم سورپرایز کنم یا کادو انتخاب کنم واس همون همیشه پول میده 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شبش بهشون تبریک بگید و یه شام خوشمزه که دوست دارن براشون درست کنید و اگه تونستید کیکی شیرینی کوچیکی بپزید و بگید به چه مناسبتی هستش و اصلا حرفی از روز زن و اینا هم نزنید;قرار نیست فراموشی یا هر چی ایشون رو شما هم تکرار کنید چون خودتون هم می دونید چقدر آزار دهنده است خدای شما هم بزرگه

حالا اگه شد کادویی چیزی یه چیز کوچولو بگیرید هم خوب میشه ها ولی خب باز خودتون می دونید!

اسی آخه یه چیزم هستا .اکثرا میگن روز مادره روز زن ک نیست .

بخاطر اون نمیخرن 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
این بیشعور یادش بود ب مامانم زنگ زد ب من نگف

واس من حالا تولدمو تبریک نگفت . منم واقعا نمیخاستم تلافی کنم اما روز تولدش کلا اوضاعم اوکی نبود تبریک نگفتم. فقط پیامک بانک واسش اومد گفتم عه تولدتهههه 

چیزی نخریدم کیکم قرار بود درست کنم نکردم . عوضش رفتم بیرون تنهایی ناهار خوردم 😂

حالا جالبه روز قبلش مادرش اومده بهم میگع فردا تولد شوهرته هاااا .یعنی ک یادت نره .