2777
2789
پس چرا میگن روز مرده

نمیدونم تقویم چک کن ببین چی نوشته منم دقیق نمیدونم

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عقدیم عروسی نکردیم

کاملا می فهمم به عنوان یه خانم چقدر دلتون می خواست ایشون یه تبریکی یه کاری چیزی... انجام بدن ولی خب چاره چیه با غصه خوردن و دل چرکین شدن که چیزی درست نمیشه

البته ما هم از دل اون بنده خدا خبر نداریم که بعضی وقت ها بعضی از آقایون هیچ تاکید می کنم هیچ نیت و قصد خاصی از انجام دادن یا ندادن کاری ندارن همین جوری پیش میرن شاید ایشون هم اصلا حواسشون به این مسئله نبوده باور کنید از مردا بر میاد جلو روشون هم یکی بگه متوجه نشن که چی به چیه و خودشون هم باید یه حرکتی بزنن!

شوهر من محبت بلده زیادم تبریک و قربون صدقه میره اما میگه من بلد نیستم سورپرایز کنم یا کادو انتخاب کن ...

بازم همون ب یاد موندن و ارزش دادن مهمه باز خداروشکر بلده این مادرش همیشه سرزمین بوده و زحمت کشی و پدرش یک مرد سالار و بزرگ همه شاید شوهر شما یاد نگرفته سوپرایز کردن درسته سخته اما وقتی یاد بدی یاد میگیرن 

کاملا می فهمم به عنوان یه خانم چقدر دلتون می خواست ایشون یه تبریکی یه کاری چیزی... انجام بدن ولی خب ...

چجور ب عمش و زن عموشم تبریک گف فقط بمن نگف اره هیچ نیتی نداش جز کم عقلی ازش متنفرم

چجور ب عمش و زن عموشم تبریک گف فقط بمن نگف اره هیچ نیتی نداش جز کم عقلی ازش متنفرم

شاید چون اونا بزرگ تر هستن رو حساب روز مادر بهشون تبریک گفته بعضی ها این روز رو بیش تر روز مادر می دونن تا روز زن شاید ایشون هم اینطوریه

همین که به مادرتون تبریک گفته و کادو گرفته خیلی خوبه خیلی ارزش داره

بابا بی خیال همین اول زندگی سر یه مناسبت هر چند برای ما خانم ها مهم بخواهید از هم دل چرکین بشید که واویلاست پستی بلندی های زندگی بالاتر

بازم خودتون می دونید چه کنید و چه نکنید صلاح مملکت خویش خسروان دانند