2777
2789
عنوان

بیاید بگید من چکار کنم 😐😂

299 بازدید | 25 پست

یه دبیر زیست داریم چون خودش بی حجاب هست 

از دانش آموز های بی حجاب خیلی خوشش میاد 

مثلا یه صفر رو داریم داخل کلاس بعد چون بی حجاب هست کردش همیار یا مثلا بهشون نمره بالا میده مثلا نوبت اول بشن ۱۵ بهشون ۲۰ میده 

بعد من آدم تقریبا مذهبی هستم 

یعنی منم مثل اونا بشم ؟

یه بار مثل دبیر زیست ام لباس پوشیدم غش کرد خنده گفت پارمیدا چه تیپی زدی به هم خیلی خوشش اومد 

صفرو:))))))))))))))))))

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید حساس شدی

بعدشم بخاطرکسی تغییر نکن

اگه دلیل منطقی پیدا کردی تغییر کن 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

الان با کی هستی ؟🤣🤣

لحنت باحال بود

صفرروووووو:)))))))

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خدا ازت راضی باشه خیلی بهتر جواب میده تا بنده ی خدا

درسته حرف تون ولی زورم میاد به اونا نمره بیشتر میده 

بعد نمیدونم داخل خونه باهاشون چت میکنه سرکلاس با اونا شوخی میکنه