من پودر جوانه گندم دارم هم سویق سنجد هم گندم اگه همشونو باهم قاطی کنم شبا به اندازه یک قاشق داخل شیر و شیرخشک بریزم بخورم خوبه چجوری بخورم قبل خاب یا بعد نهار برای چاقی میخام
بعد کسی هم از قرص چاقی جی فست استفاده کرده از کجا تهیع کنم؟
تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟ کلمه اول را دوباره بخوان
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیز وقتی اینجور پستی میذاری خیلی هامیان میگن حیفه و...اکثرا خب تپلن و متوجه نیستن لاغری هم آزار دهنده اس بدن ادم تخته تخته وزن باید نرمال باشه نه چاق ن لاغر تا اعتماد ب نفست بره بالا حتما تلاش کن به وزن ایده آلت برس برنامه کرفس دانلود کن سعی کن به اندازه کالری که بهت میگه حتما بخوری تو چند ماه ب وزن نرمال میرسی
اگه منظورت اینه که سینه و باسنت صافه،به خاطر ژنتیکته.
واسه باسن باید حرکات ورزشی باسن رو بزنی اما سینه چون بافتش چربیه، کار خاصی از دستت برنمیاد غیر از اینکه بادام زمینی بخوری
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم