2777
2789
عنوان

اگر جای من بودید چیکار میکردید😕🥺🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 59 پست
دومی چون دوسش دارم و دوستم داره البته بقیه گزینه هات هم خوب بود نمیگم دوست داشتن کافیه ولی برای من م ...

خب مودی و زود رنج بودنش باعث میشه یه چیزی بگی زود ازت سرد بشه

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

و از نظر عقلی و حسی کلا دومی رو ول کن اسیب میزنه بهت

:) 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو طالعشون بگیر ببین بختت با کدومشون خوبه تا بتونی انتخاب درست رو بکنی

چجوری بگیرم؟ 

اولی علاقه بعد شناخت شکل میگیزه

من چند روزیه ک مریضم دعا کنید خوب بشم مامانم نگرانمه🌻 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟! ❤️  کاربر مرد ریپ نزن رو من  ، من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 عضو اکیپ سوگولی های سایت❤️🫂 این روزا حالم خیلی خوب نیست => الان حالم خیلی خیلی بهتر شده 🌱 ولی هنوز هم محتاج دعاهای شمام❤️ الان که دارم این امضا رو مینویسم بشدت دلم میخواد فیلم ببینم ولی درس دارم 🥺🥺 قول میدم روز بعد کنکور تیرم بعد خواب های فراوان فقططط فیلم ببینم و برم تفریح .. 😔🥺 

اولی

🥲🥺

اولی علاقه بعد شناخت شکل میگیزه

یعنی به اندازه همون دومی میتونم دوسش داشته باشم؟ 

اولیچند سال بعد ازدواج میفهمی دوست داشتن کشکه

🥲😂

اولی حوصله ی سختی کشیدن برای رسیدن به اون شخص و زودرنجی رو ندارم

منم منم

و همین سردم میکنه  :) 

من حیلی سختی کشیدم تاحالا دیگه تحمل این نوع سختی ها را ندارم

🥲🥺

خودت دلت با دومیه کاملا معلومه 

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

یعنی به اندازه همون دومی میتونم دوسش داشته باشم؟

بله من اعتقادم اینجوریه چون شده ینفری رو دوست داشتم و بعد اینکه شناختمش ازش متنفر شدم وبرعکس ینفری رو خیلی دوست نداشتم و بعد شناخت عاشقش شدم😁👌🏻

من چند روزیه ک مریضم دعا کنید خوب بشم مامانم نگرانمه🌻 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟! ❤️  کاربر مرد ریپ نزن رو من  ، من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 عضو اکیپ سوگولی های سایت❤️🫂 این روزا حالم خیلی خوب نیست => الان حالم خیلی خیلی بهتر شده 🌱 ولی هنوز هم محتاج دعاهای شمام❤️ الان که دارم این امضا رو مینویسم بشدت دلم میخواد فیلم ببینم ولی درس دارم 🥺🥺 قول میدم روز بعد کنکور تیرم بعد خواب های فراوان فقططط فیلم ببینم و برم تفریح .. 😔🥺