2777
2789
چجالب من الان فهمیدمبارداربودم تودوره کرونا بهم گفتن بزن ترسیدم نزدم اونموقع بیست سالم بود اگه دبیرس ...

ب احتمال زیاد دبیرستان زدیم حالا یادم نمیاد اگ همه ملت زدن حتما ماروهم زدن

شهر ما هیچکس بهداشت حساب نمیکنه اصلا بری هم برات کاری نمیکنن ک هیچ مسخره ام میکنن ک رفتی بهداشتهمون ...

اون و اطلاع ندارم عزیزم خودم هفته ی ۲۱ ام فعلا

آره در کل کار خاصی که نمیکنن در حد اینه که فشار بگیرن و آزمایشاتت و ثبت کنن توی دفترچه وزنت و بگیرن یا اگه بخوای صدای قلبش و بشنوی یا واکسن آنفولانزابخوای بزنی ،دکتر هم دارن ولی واسه کسی که زیر نظر متخصص هستش شاید خیلی نیاز نباشه اصلا وقت گذاشتن برای بهداشت ولی من شنیدم برای واکسن های نی نی و زایمان دفترچه بهداشت نیازه رفتم پرونده باز کردم ،چونکه پرونده بهداشت بچگی هام کلا یه شهر دیگه بود گفتم یه موقع داستان نشه نپرن بهم سر واکسن ها

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهمه ولی اینو خود خر بهداشت و مراکز باید ثبت کنن مگه مردم حافظشون فلش مموریه ک بمونه توش با این همه ...

آره دیگه خب بالاخره آدمیزاد هزار و یک دغدغه داره جدا از اینکه باید ثبت بشه باید یادآوری هم بشه مثلا با یه پیام !

همین بارداری خانوم ها هم نباشه از این ور اون نشنوه از کجا میخواد بدونه چیه ؟ چجوریه؟ هر چند ساله ؟ واجبه یا واجب نیست؟

اون و اطلاع ندارم عزیزم خودم هفته ی ۲۱ ام فعلاآره در کل کار خاصی که نمیکنن در حد اینه که فشار بگیرن ...

اینجا روز زایمان تو بیمارستان واکسن هاشو میزنن دفترچه نی نی رو میدن میگن برو بهداشت کنار خونتون

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....
اون و اطلاع ندارم عزیزم خودم هفته ی ۲۱ ام فعلاآره در کل کار خاصی که نمیکنن در حد اینه که فشار بگیرن ...

من برای بارداری بهداشت پرونده نداشتم واکسن هم زدم برای نی نی 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
سن مرزی بودین نزدن😅😅😅

آره خودمم چندباری رفتم بزنم یا وقت نمیشد یا دقیقا تایمی میرفتم که دکتر داشت سوار سرویس با ماشینش میشد بره😂ولی الان تو بارداری باید بزنم دیگه

چجالب من الان فهمیدمبارداربودم تودوره کرونا بهم گفتن بزن ترسیدم نزدم اونموقع بیست سالم بود اگه دبیرس ...

خب اونموقع بیست سالتون بوده 

تاثیر واکسن دبیرستان هنوز روی شما مونده بوده بلاخره

الان اگر ۱۰ سال گذشته باید بزنید

۲۴ رو اگر رد کردید برید بزنید تکرارش رو

اینجا روز زایمان تو بیمارستان واکسن هاشو میزنن دفترچه نی نی رو میدن میگن برو بهداشت کنار خونتون

آها اونوقت بری بهداشت پاچه آدمو نمیگیرن چرا زود نیومدی چرا پرونده باز نکردی؟😆

آخه دکتری که من پیشش میرم برای مدارک مورد نیاز روز زایمان ،نوشته دفترچه زرد بهداشت ،حتی تو اینستا هم دیدا بودم ،منم فکر میکردم واسه همه میخوان اون و