2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه امروز گرفتم چون بهداشت نرفتم تا الان ک س ماه هستم

خب توی سایت اسمو فامیلتون ک میزنم میاد چ واکسن هایی زدین و چیا نزدین خدشون میفهمن

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

اگر پرونده نداشته باشی چجوری بعدا میخای بری واسه واکسنهای نوزاد؟

به راحتی اب خوردن 

همون روز زایمان دفترچه واکسن بچه رو بیمارستان میده بااون میری 

اینجا ما اصلا بهداشت هیچی حساب میکنیم

فقط دیدم نی نی سایت میگن بهداشت

من کرمانم تاحالا ندیدم باردار ها بهداشت برن

همون واکس بچه هم با هزار زور و منت میزنن 

هی برو فردا بیا پس فردا بیا میمنن

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....
براچی مهمه نزنیم چی میشه؟

برو بزن اگر نزدی

تکرارش هر ۱۰ سال یه باره

خودم دبیرستان زدم

الان ۱۰ سال گذشته باید برم بزنم تکرارش رو

هیچی

نزنی ممکنه کزاز بگیری😐

دستت زخم باشه از سیب زمینی پیاز سبزی یا هر چی بگیری

یعنی دارم دق میکنم بخدا چیکارکنم یعنی نزدنش رو سلامتی بچم تاثیر داره خدا لعنت کنه دکترهارو ک جزییتات ...

ببین واکسن بیشتر برا بچه است چون اولین دوز واکسن کزاز رو دو ماهگی بهش میزنن تا اون وقت از آنتی بادی بدن مادر واکسینه میشه پس شما باید آنتی بادی رو داشته باشی.

به نظدم یه سر برو بهداشت بگو یادم نیستت زدم یا نه ببین چی میگن.

ربطی نداره منم هیچ وقت بهداشت نرفتم.وقتی تحت نظر متخصص هست بهداشت احتیاجی نیست.

الان بهداشت بودم کلی فوشم داد گفت کارما با دکترا جداست گفت حتما و حتما باید ب غیر متخصص زیر نظر ماهم باشی چون خیلی مسائل هستن ک دست ماست و دکتر چک نمیکنه

ببین واکسن بیشتر برا بچه است چون اولین دوز واکسن کزاز رو دو ماهگی بهش میزنن تا اون وقت از آنتی بادی ...

خب گفتمش گفت باید خودت بدونی چون جایی ثبت نیس 

انتی بادی ک میگی چیه گلم 

جواب من ندادی مادری امپول کزار نزنه چی میشه

میخواین زایمان کنید باکتریش باشه از طریق زخم منتقل میشه خطرناکه ....

اهاامنم باردارم بودم خانه بهداشت گف بزن نزدم ولی بیست سالم بود اگه تودبیرستان زدن خودیگه هیچ فک کنم الان باید بزنم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نه عزیزم اینکه زن باردار باید بزنه یه دلیل دیگه دارهتو پست قبلی گفتم

اینو نمیدونم ک اگر طرف زده باشه 

سر بارداری بازم باید بزنه یا ن

از پزشکش بپرسه کاری نداره

بگه من اصلا شاید زدم

دوباره برم بزنم؟ عیبی نداره

بره بزنه باز

اگه ۲۶ سالگی عقد کردی احتمالا برات زدن واکسن کزار و خیلی عجیبه این چیزا خیلی مهمه خب باید تو سوابق ه ...

مهمه ولی اینو خود خر بهداشت و مراکز باید ثبت کنن مگه مردم حافظشون فلش مموریه ک بمونه توش با این همه مشکلات من طرف ده بار امده مغازم سری ۱۱ ازش پرسیدم خانوم ببحشی چقدر قیافت اشناست دراین حد اصلا افکارم مشغول و حافظه ندارم

برو بزن اگر نزدیتکرارش هر ۱۰ سال یه بارهخودم دبیرستان زدمالان ۱۰ سال گذشته باید برم بزنم تکرارش روهی ...

چجالب من الان فهمیدم

بارداربودم تودوره کرونا بهم گفتن بزن ترسیدم نزدم 

اونموقع بیست سالم بود 

اگه دبیرستان زده باشم الان ده سال گذشته 

باید برم بزنم؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫