2777
2789
عنوان

من عاشق پسرم والا اصلا دختر بد درد نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 41 پست
این‌جا بگی پسر میخام باید فحش بخوری و کل مشکلات کشور رو میندازن گردن شما ولی دختر بخایی میشی عاقل و ...

آره مثلا میخوان غاز روشنفکری بردارم

نمیدونن طرز فکرشون عقب موندگی محسوب میشه نه روشنفکری 

هردو جنسیت برای پدر و مادر عزیزن و دختر و پسر فرقی ندارن که بخوایم از یکی دفاع کنیم و ارزشمند تر جلوه بدیم

هر دو جنسیت خوبه چه دختر و چه پسر 

حالا ممکنه کسی بچه اولش دختره و دومی رو پسر میخواد یا عکس این موضوع 

که اینم که خواسته و تمایل هست به اینکه آدم دوست داره هر دو شو داشته باشه 

دلایلی مثل کمک حال بودن و غمخوار بودن و ... هم درباره همه صدق نمیکنه 

کسی هم ممکنه علیرغم داشتن یه جنسیت ترجیح بده برای دومی هم جنسیت یکسان باشه به خاطر عوامل محیطی 

پس نباید ایرادی گرفت به دیگرون 

اینقدر خودخواهانه نباید درباره سلیقه و علاقه دیگران نظر داد 

هر دو فرشته خدا هستن و الهی که خودش فرزندانی سالم و صالح بهمون بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر کسی یه جنسیتی رو خب ته ته دلش بیشتر دوست داره خیلی طبیعیه بنظرم ، حالا اینکه تا یکی میگه دختر میخوام به به چه چه میکنن میگن دختر عشقه برکته تا یکی بگه پسر میگن می‌ترسی تخت پادشاهیت بدون جانشین بمونه😑😐😐

بالاخره خیلی عادیه یکی که دختر داره ،بچه ی بعدی شو پسر بخواد ولی نمیدونم چرا به کاربرهای اینجا بر میخوره فوری میگن جنسیت خودتو دوست نداری🥴

من خودم خیلی دختر دوست داشتم وقتی فهمیدم نی نیم پسره چند روز توی شوک بودم ،آزمایش هام ریسک نشون داد مجبور شدم آمینو انجام بدم وحشت کرده بودم با خودم گفتم جنسیت هیچ فرقی نمیکنه وقتی استرس و نگرانی سلامتیش و داشته باشی فقط میگی سالم باشه بخاطر ناشکری هات از خودت خجالت میکشی🥺

الان توخودت عنوانت باعث درگیری میشه_بنظر من اونکه مطلقا میگه دخترخوبه همونقدر روانیه که درباره پسرای ...

اصلا حرفی که زدم رو متوجه شدی که چرا اون عنوان رو نوشتم 

اگر متوجه شدی نباید این رو میگفتی و اگر متوجه نشدی برو یکبار دیگه بخون 

هر کسی یه جنسیتی رو خب ته ته دلش بیشتر دوست داره خیلی طبیعیه بنظرم ، حالا اینکه تا یکی میگه دختر میخ ...

ولی من دیدم کسایی که پسر ندارن اکثرا این حرف رو میزنن 

انگار میخوان یه جور جنسیت پسر رو بکوبن که بگن آره مثلاً ما خوبیم 😐

من جفت شونم دارم هیچ کدوم بدرد نمیخورن ندیدم یک لیوان آب ب دست بدن در صورتی ک جونم براشون دادم از هیچی کم نذاشتم اما نسبت ب بعضی بچها خیلی بهترن اما خواهرم دختر و پسر داره جونشون برای مامان شون میدن 

من جفت شونم دارم هیچ کدوم بدرد نمیخورن ندیدم یک لیوان آب ب دست بدن در صورتی ک جونم براشون دادم از هی ...

دقیقا 

میگم که بستگی به شخصیت و ذات بچه داره 

انشاالله هر جنسیتی هستن خوشبخت باشن و قدر زحمت های پدر و مادر هم بدونن 

دقیقا میگم که بستگی به شخصیت و ذات بچه داره انشاالله هر جنسیتی هستن خوشبخت باشن و قدر زحمت های پدر و ...

انشالله گلم ب گفته شما ذات خیلی مهمه دختر و پسر نداره اگر از هر دو داشته باشی ذات خراب باشه خودش باعث مشکلات زیادی میشه 

انشاالله خدا به هر دومون یه دختر خوشگل و خوشبخت قسمتمون کنه 😍😍

😍😍الهی آمین 

الهی که خدا همه رو صاحب فرزند بی عیب و صالح کنه از هر دو تا میوه بهشتیش نصیب همه کنه 🥰♥️