2777
2789
عنوان

من عاشق پسرم والا اصلا دختر بد درد نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بگن به کتفمم نیست عاشق پسربچه بودم از اول خداروهزار مرتبه شکر دارم 

البته از دختربچه بدم نمیادا اگه قراره باردار شم از خدا میخوام دومی اول سالم بعد دختر باشه 

ولی بچه اول دوست داشتم پسر داشته باشه دلیل خاصیم نداره 

🤍🌱
پسر که زن میگیره میره بعدا هم فقط به حرف زنش اهمیت میدهدختره که همیشه پدرمادرش و دوست دارهپس دختردار ...

این حرف چرت و پرت محضه 

بستگی به شخصیت و ذات طرف داره 

من خودم بابابزرگم رو پدرم نگهداری میکرد و عمه هام تا وقتی فوت شد یکروز هم نگهش نداشتن 

بابا بخدا هرکی پسر میخواد برای بقای نسل نمیخواد

بعضیا ذاتا پسر دوست دارن بعضیام دختر

چرا ب پسر دوستا حمله میشه ک تو طرز فکرت قدیمیه ولی دختر دوستا روشنفکرن؟

اتفاقا کسایی ک این حرفو میزنن خودشون بیشتر از همه طرز فکرشون مشکل داره

آقا دوووس دارم سلیقمه❌️لایک نکنید❌️

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

منم جنسیت فرق نداره برام هردوشون سالم باشن شکر خدا میکنم ولی دوست دارم اون کارهایی ک برا دختر میکنم برا پسرم بکنم دختر همش رنگی گوگولی دنیای پسر فرق میکنه همیشه میگم فرقی برام نداره اگه لیاقتش داشتم دوتاش بده درکنار هم بتونم دامادش کنم عروسش کنم من خیلی بچه دوست دارم مجردم اینم بگم😁 من خودم ک داداش دارم میگم چقدر خوبه داداش داشتن اگه روزی بچه دار شدم یه دونش بخاطر بچه های دیگم بده ک حس داداش داشتن تجربه کنن وقتی داماد میشه😁

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
مثل این تفکرت که بدرد نخورهامثال شما باعث شدین همه به دخترا سرکوفت بزنن و یه مشت پسر احمقو بالا بکشن ...

خدا شفات بده 

به نظرت من الان دارم میگم پسر بهتر از دختره؟!؟😐😐😐😐

الآنم استاتر شاید باورت نشه ولی چند تا کاربر فقط عنوان رو دیدن همراه با شمشیر اومدن تو تاپیک 😂😂😂😂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ما ماهیت چیزی رو تغییر نمیدیم دیدگاه یک فرد رو تغییر میدیم

خودتون بیان میکنید بین دو جنس فرقی نیست

خیلی نرماله کسی پسر یا دختر دوست داشته باشه اما یه سری ها میگن ما میخوایم پسر دار بشیم چون برامون کار میکنه

قسمت اول جمله مشکلی نداره اما دلیلی که براش میاره خیلی منطقی نیست و اینکه پسر ها کم وفاتر هستن یه موضوع ثابت شدست متاسفانه فقط اقلیت ها اینطوری در نمیان

اونم به خاطر تفاوت بین خلق و خوی دو جنس هست و دلیلی بر علاقه به پسر دار نشدن نیست

بله

پسر که زن میگیره میره بعدا هم فقط به حرف زنش اهمیت میدهدختره که همیشه پدرمادرش و دوست دارهپس دختردار ...

کجا میره؟😂 مثلا دختر میمونه؟ همه در نهایت میرن  دنبال زندگی خودشون 

یه نگاه به همین تاپیکا تو این دو سه روز بندازی میفهمی که امثرا میگن شوهرم برا نادرش خرید کرد شوهرم فلان کرد من راضی نیستم و .. 

اتفاقا برعکس چیزیه که میگی

🤍🌱

هیچ ربطی نداره به جنسیت 

الان من که دخترم سالی یه بار به زور میرم خونه پدر و مادرم و کلا بی تفاوتم‌ 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

هردوشون خوبن.هم پسر هم دختر.

هردوشون میتونن باعث افتخار و آرامش باشن.

ولی خب تو زندگی اطرافیانم میبینم ،دردسرهایی که خانواده ها دارن بیشتر به خاطر پسره. چه قبل از ازدواج که توی دوستی های اشتباه غرق میشن یا مواد اعتیادآور...چه بعد از ازدواج که با عروس مشکل دارند و ...