2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روی گونم یکم قرمزی داره و مثل پوست پرتغال منافذ داره ، یکم جای جوش مونده روش،  میدونید چی خوبه واسش؟

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

شما بخور سرد میزنی یا گرم

گرم میزنم کلابم توش میریزم شبام موقع خاب گلاب اسپری میکنم صورتمو روشن کرده اینجاگفتن عرق کاسنی بخورید براشفافی منم میخورم خیلی تاثیر گذاربود واقعاصورتم روشن شده

بذار من کمکت میکنم

من روی گونم یکم قرمزی داره و مثل پوست پرتغال منافذ داره ، یکم جای جوش مونده روش، میدونید چی خوبه واسش؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

من روی گونم یکم قرمزی داره و مثل پوست پرتغال منافذ داره ، یکم جای جوش مونده روش، میدونید چی خوبه وا ...

منم مث توم تازگیامیگن تواینشتا پمادزینگ ۲۵درصدتبلیغ میکنن خوبه برای بازبودن منافذمنم میزنم بینم واقعاراسته یان چون وقتی ب جوش میزنی زودتر خوب میشه 

من روی گونم یکم قرمزی داره و مثل پوست پرتغال منافذ داره ، یکم جای جوش مونده روش، میدونید چی خوبه وا ...

برای جای جوش ژل ضد آکنه قرمزی آبرسان و 

منافذ اول جنس پوستت بگو تا تشخیص بدم درمانش چیه چ چندساله هستی 

منم مث توم تازگیامیگن تواینشتا پمادزینگ ۲۵درصدتبلیغ میکنن خوبه برای بازبودن منافذمنم میزنم بینم واقع ...

نه زینک نزن به صورت خوب نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40