2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای جای جوش ژل ضد آکنه قرمزی آبرسان و منافذ اول جنس پوستت بگو تا تشخیص بدم درمانش چیه چ چندساله هست ...

پوستم خیلی چربه 

۳۴

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

باش پس نمیزنم بدنم خیلی زیادمیزنه جوش ولی صورتم خیلی کمارشده بعد بخور ولی خیلی خجالت میکشم دیگه ازبد ...

من اصلا بدنم نمی‌زنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

پوستم خیلی چربه ۳۴

ببین فیشال خیلی کمک می‌کنه لاین پوست چرب و درمان آکنه بری 

ولی اگه نمیتونی تو خونه چندتا چیز میگم انجام بده اول روتین  داشتن روتین پوستی روزانه برای شما ژل شستشوی پوست چرب تونر سرم ضد جوش چای سبز و  ژل کرم آبرسان پوست چرب به صورت روز در میون زدن کرم ضدجوش  توصیه می‌شه و داشتن روتین هفتگی اسکراب پوست چرب ماسک خاک رسی 

هم منافذ کوچک می‌کنه هم تیپ پوستی شما رو از چرب به سمت پوست نرمال می‌بره 

ببین فیشال خیلی کمک می‌کنه لاین پوست چرب و درمان آکنه بری ولی اگه نمیتونی تو خونه چندتا چیز میگم انج ...

ممنونم مهربونم💕

گلم نمیدونی آبرسان و ژل شستشو و تونر و چیزای که گفتی چه برندی خوبه ؟ چون من پوستم بشدت حساسه هر برندی بهش نمی‌سازه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم مهربونم💕گلم نمیدونی آبرسان و ژل شستشو و تونر و چیزای که گفتی چه برندی خوبه ؟ چون من پوستم بش ...

چه برندایی استفاده کردی بهت نساخته ؟؟

شما باید برند های استفاده کنی اولا بدون پارابن و مواد شیمیایی باشه در ضمن محصولات ضد جوش هم باید با دقت بخری چون اکثرا توش راکوتان داره که خیلی پوست نازک و قرمز می‌کنه و کلی عوارض داره

چه برندایی استفاده کردی بهت نساخته ؟؟شما باید برند های استفاده کنی اولا بدون پارابن و مواد شیمیایی ب ...

من راکوتان میخوردم قبل بارداریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من راکوتان میخوردم قبل بارداریم

خواهشاً نخور می‌دونی چقدر عوارض داره

درسته زود درمان می‌کنه ولی واقعا داغون می‌کنه پوست

بجاش با داشتن روتین و یکم صبوری بدون عوارض درمان میشی من دوره های مشاوره پوست مو گذروندم خواستی روبیکا پیام بده کامل عکس محصول بفرستم @beauty_skin_parand

خواهشاً نخور می‌دونی چقدر عوارض دارهدرسته زود درمان می‌کنه ولی واقعا داغون می‌کنه پوستبجاش با داشتن ...

گلم میشه یکم توضیح بدی یعنی چی پوستو داغون میکنه راکوتان من میدونی اینقدر خوردم که نگو

ترسیدم یعنی پوستم داغون شده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گلم میشه یکم توضیح بدی یعنی چی پوستو داغون میکنه راکوتان من میدونی اینقدر خوردم که نگوترسیدم یعنی پو ...

پوست بشدت نازک می‌کنه و نسبت به هرچیزی هستی آلودگی حتی کرم آرایشی و جنس حوله و دونه قرمز و التهاب هم علایمش