2777
2789

بچه ها سه ساله عروسی کردم تو یه حیاطم با مادرشوهرم هر کاری فکر کنید کردم به برای این زن ۷۵سالسه و مسن هست که با من خوب باشه ولی نمیشه که نمیشه یه جوری زهرش رو می‌ریزه از وقتی که ازدواج کردیم اوضاع بر وقف مراد اون شده تا من تمام وسایلش رو عوض کرده دائما لباس میخره و هر چی فکر کنید همه به خرج شوهر من بعد هر سال روز مادر براش می‌گرفتم همون لحظه تشکر می‌کنه بعد یه دقیقه نکشیده همون آدم میشه دختراشم همینن نوه هاشم همین فکر بچه چهارده پونزده ساله خواهرشوهرمم عینه مادرشوهم هستن همشون یه اخلاق دارن و هر کاری کردم منو دوست ندارن و نمی‌دونم حسادته بدذاتیه چیه ما من اینجوری هستن یه آرایش که میکنم یا لباس خوب می‌پوشم اخلاقشون بدتر هم میشه واقعا موندم چیکار کنم همشون مادرشوهرم و خواهر شوهر و بچه کوچیکاشون و دخترای خواهرشوهرم همشون جلو شوهرم با من خوب میشن از سر و کله من بالا میرن زن دایی جون و زن عمو جون و به محض اینکه اون می‌ره بدترین رفتارها رو میکنن مثلا دیروز برای بچه خواهر شوهرم یه چیزی خریدم گفتم یبار دیگه امتحان کنم شاید دلشون با من نرم شد شوهرم اونجا بود کلی تشکر کرد خواهرش و بچه خواهرش وای قربونت برم مرسی و فلان به محض اینکه شوهرم رفت اخلاقشون با من عوض شد و عیب و ایراد و میشه فلان چیز که خریدی ببری عوض کنی و اخماشون تو هم رفت حالا من موندم جلو شوهرم مثل اونا باشم یا نه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی نخان بات خوب شن نمیشن چرا اینقدر باج میدی؟ توام دیگ محبت نکن

می‌خوام جدی با شوهرم صحبت کنم چون وابسته به اوناست و رفت و آمدش زیاده اگه میبینن با من اوکی نیستن و نمی‌خوان جدا بشم خیلی بهتره چون فردا یه بچه میاد تو این زندگی این رفتار رو با اون بچه هم می‌خوان انجام بدم 

به خدا هر کاری کردم اینجوری دو رو باشم نشده که نشده باز همون آدم ساده هستم

مادر شوهرت  از اول اینجور بود باهات؟؟؟

پزشک سایتوم و البته ی نمه همه چی دان😎🫶سوالی پاسخ نمیدم در رابطه سوالات پزشکی و حس ششم🫠❌️❌️

من یکسالیع نامزد و عقدم چندبار هی با رفتار و حرف و حدیث مادرشوهرم کوتاه اومدم سعی کردم اوکی باشم دیدم نههه نمیشه ک نمیشه الان یکماه هس حتی ی زنگ هم نه من به اونا زدم نه اونا ب من