ماما_مامان مدیر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 1579 عنوان چکاب سرطانهای شایع زنان | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 19 پست این ۳ تا رو حتما انجام بده:ماموگرافی سالانه برای بالای ۴۰ سالپاپ اسمیر بعد از ازدواج تقریبا هر سه سالچکاب خون کامل سالانه کدوم چکاب رو انجام دادی تا الان؟..... وقتی یک ماما، مامان میشه امروز | 10:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کدبانوخانوم عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 716 سونو سینه تازه دادم چکاب هم همینطور فقط پاپ اسمیر باید برم
صدای_باد عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 7984 شاید فک کنی استرس زا باشه آزمایش دادن ولی واقعا اهمیت داره ماموگرافی میتونه سرطان رو توی مراحل اول ... عزیزم من همه آزمایشات رو انجام دادم مامو پاپ آزمایش خون ولی حال ندارم برم پیش دکترم.اگه نشون ماما بدم موردی باشه میفهمه یا حتما برم پیش متخصص خودم
killer_of_big_satan عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 5278 پیش یک نفر که قبلا میرفتی بهتره چون روند رو میدونه ✅🌺 هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
ماما_مامان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 1579 من مجردم. حدود ده روز پیش پریودم تموم شد و دیروز لکه های خون رو که متمایل به قهوه ای بود در حد پنج ... پریودت چند روزه بود؟ وقتی یک ماما، مامان میشه
ماما_مامان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 1579 عزیزم من همه آزمایشات رو انجام دادم مامو پاپ آزمایش خون ولی حال ندارم برم پیش دکترم.اگه نشون ماما ... نه میتونی نشون بدی وقتی یک ماما، مامان میشه