2777
2789
عنوان

خودم مشهدی هستم اما واقعا بدتر

259 بازدید | 27 پست

از مشهدی ها هیج جای دنیا نیس .... اگه خانوادم پشتم بودن اینجوری شوهر آشغال کثافطم کتکم نمیزد اصلا براشون مهم نیس یه خواهر دیگم که شوهرش معتاد لود واقعا بدترین شرایط داشت طلاق گرفت روزی نبود از دست حرفا و کارای مادر و پدرم گریه نکنه ،همش تبعیض گذاشتن بین دختر و پسر معتقدن دختری که رفته دیگه رفته مردم اونجا به هم دیگه رحم ندارن اصلا مهربون نیستن یه خواهرم اینجاس اگه بهش زنگ نزنم نمیزنه انقد خسیس گدا هستن واقعا خجالت میکشم اینجا بگم مشهدی هستم اما در عوض اینجا شمال انقد مهربون با عاطفه با بچه هاشون خصوصا دخترا شون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با مشهدی ها وصلت کردم

همه ما رو میترسوندند که این کارو نکنید

شوهرم خوبه ولی مادرشوهرم نه این که بد باشه ولی زرنگ بازی های خاص خودش رو داره

با فامیلشون هم خیلی ارتباط زیاد نداریم ولی کلا یه کم شیشه خورده دارند 

چرا جدا نمیشی از اون شهر بیخبر برو برو تو یه خونه پرستاری یه نفرو شبانه روزی با جای خاب خودتو نجات ...

کجا برم .... اون تاپیک نبودی دختر خاله همسرش وبال شده منم نه پشت دارم نه پناه نه پول ..... دوتا بچه رپ ول کنم 

من با مشهدی ها وصلت کردمهمه ما رو میترسوندند که این کارو نکنیدشوهرم خوبه ولی مادرشوهرم نه این که بد ...

شیشه خورده مال یه دقیقشونه ،گدا صفت بی رحم بین دختر و پسرم فرق میزارن

من شمالم 

اینجا اکثر ادما خوبن نه همشون 

همه جا خوبو بد داره

هیچ جای دنیا نیس ک همه خوب باشن

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

چهار سال مشهد درس خوندم

نمی‌خوام توهین کنم ولی واقعا اذیت شدم از اخلاق و رفتارشون...نیمدونم چرا اینطوری میکنن 

الان اصلا دوست ندارم حتی سفر برم مشهد

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂