وای هنوز به دیشب فک میکنم خندم میگیره😂 به زوووووور گفته شبونه پاشم برم پارک که اونجا نشسته منتظره (تو یه شهرک زندگی میکنیم) با هزار بهونه و زحمت پاشدم رفتم ی جوریم حرف زد فک کردم کسیش مرده گفتم حتما حالش بده وخ نکردم یه خط چشم بکشم😂😂 دیدم با یه دسته گل و ی دونه خرس وایساده اونجا😢 ( خرسه ازاین گنده ها نبود خداروشکر:/ ) ینی تو زندگیم انقد پشمام نریخته بود میگم اخه مگه من زنمممم میگه زنه منی🥺 برام یه گردنبند خیلی ظریف نقره خریده بود😓 واییی دلم خیلی میسوزه سر کار میره درسم میخونه میدونم با پوله زحمته خودش خریده :(( با اینکه خیلی ظریفه ولی واسم خیلی ارزش داره🥺 ی چن تا مارشمالو و شکلات داخل جعبه هه بود همرو از سر ذوق اوردم دیشب خوردم😢💔 الان سوال دارم منم باید روز مرد کادو بدم ینی خب بدبخت شدیم رف که😅😅😅
برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)
روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بله باید بخری😂😑ولی عزیزم حواست باشه، در همین حد زنش باش، تا وقتی حلقه نرفته دستت و اسمت نرفته شناس ...
نه بخدا حتی ی بارم اصا غیر مستقیم یا رفتار اونجوریم نداشته ی موقعی بود فقط ی بار تا نصف شب چت کردیم برگش گف دلم میخواس الان تو بغلت میخوابیدم تا صبو ی سری اونجوریه دیگه........😅 فلان گفتم جم کن خودتو و اینا گذش رف😅
برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)
روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃
مرسییی فقط الان حالو روزمو باید ببینی از صب نمیدونم باید چیکار کنم😅
بروو جوابشو بدهه
حالا داره فکر میکنه نکنه کاری کرده ناراحت شدی😂