2777
2789

الان من به عنوان یه معلم میگم 

این شغل برای کسانی که صبور و با حوصله هستن خوبه

حقوق و مزایای پایینی داره

ساعت کاری کمتری نسبت به بقیه کارها داره برای زن شغل مناسبی 

اما قبولی در دانشگاه فرهنگیان و آزمون دبیری هم کار سختیه

باید از نظر روانشناسی و علم هم خودت رو به روز بکنی چون بچه ها خیلی باهوش و تیز بینن

هیچ ادم حسابی اینو نمیپرسه و هیچ عاقلی هم جواب دریت به این سوال نمیده تامام

من خودم به شخصه از کسی مقدار حقوقش رو نمی پرسم ابدا 

اما اگه کسی ازم بپرسه چرا باید مقدارش رو کمتر یا بیشتر بگم ؟؟؟؟

و هیچ آدم حسابی هم آنقدر پاپیچ نظرات بقیه نمیشه تامام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا باید باهات برخورد بشه چون باعث تصمیم غلط افرادی میشی که میخوان وارد بازار کار بشن عمدی و غیر ...

عزیزم برا شما کارمندی مهمه برات ارزو هست  و  حقوقش رویاییه  هرکسم خودش مختاره بره دور کار دولتی کسایی تنبلن میرن دور کار دولتی وگرنه زرنگا دنبال پیشرفتن من خودم کارمندم اشتباه کردم تا اخرم عمر لطفا ریپ نکن اصلا نظر من شما دودتیا متفاوت هست

من خودم به شخصه از کسی مقدار حقوقش رو نمی پرسم ابدا اما اگه کسی ازم بپرسه چرا باید مقدارش رو کمتر یا ...

ادمای حسابی از کنار سسشعرهایی که سعی میشه تو مخ افراد بشه به راحتی عبور نمیکنن

عزیزم برا شما کارمندی مهمه برات ارزو هست و حقوقش رویاییه هرکسم خودش مختاره بره دور کار دولتی کسای ...

اجازه نداری توهین کنی بعد بگی ریپ نکن ضربتی زنی ضربتی نوش کن بعد برو

الان من به عنوان یه معلم میگم این شغل برای کسانی که صبور و با حوصله هستن خوبهحقوق و مزایای پایینی دا ...

ادم باهوش و تیز بین جایی نمیخوابه که زیرش اب بره یعنی اگر برات نمیصرفه و در عذابی راه باز جادع دراز برو کنار یکی ذیگه بیاد جات

تاپیکای هر شخص اینجا شناسنامشه ... مشخصه چی هستی تو از تاپیکات

خوب خداروشکر تاپیکام مشخصه پس حرفی برا گفتن نیست  الحمدلله تاپیکام چیز داخلش نیست که بخواد باعث بشخ ناراحتیم بشه کسی بخونه 

آدم حسابی به دیگران تهمت نمی زنه و قضاوت نمی کنه من دلیلی بر دروغ گویی نمی بینم و در شأن خودم نمی بینم با هر کسی بحث کنم اشتباه از من بود که جواب آدم اشتباهی رو دادم لطفاً ریپلای نکن برو هر جا دلت میخواد کار کن و حقوق نجومی دریافت کن و سلام 

ولش کن اون باهنه درگیره همش کارمند ومزایا میکنه کارمندی براش ارزو درکیرش نشو گلم

دقیقا وای نمی دونم یکی دیگه سوال پرسیده و جواب هم گرفته این چرا انقدر جلز ولز می کنه باباجان تو راست میگی ولمون کن سر جدت