2777
2789

من و شوهرم دقيقا دو هفتس عروسي كرديم رفتيم سر خونه زندگيمون ، كل خرج و مخارج و هزينه هام با خودمون بوده هيچ كسي كمكمون نكرده

و حسابي زير بار قسطيم حقوق شوهرم ٢٠ تومنه ولي قسطامون ٢٨ تومنه مستاجرم هستيم.

منم شاغل نيستم فعلا 

دوسال دوست بوديم دوسالم عقد درسته سنامون بالا رفته 

من ٢٩ شوهرم ٣٠ ولي خب گفتيم دو سه سال ديگ بچه بياريم ك فشارمون كم بشه يكم مسافرت بريم خودم برم سركار اما اطرافيان واقعا اعصابمونو خورد كردن.

به شما هم سر بچه دار شدن گير ميدادن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا ب کسی چه چندباری گفتن بچه دارشو و کاش دختر باشه چون کلا پسر دارن دختر ندارن منتظرن من بچه داربشم اما من گفتم دوسال دیگه بچه میارم با اینکه دوسال از ازدواحم گذشته اما هنوز تصمیم ب بچه دار شدن نگرفتم انشاالله دوسال دیگه بچه دار میشم 

میگفتن کو کطی ک بهشون گوش کنه. تو فکر شوهرتو با فکر خودت همسو کن هیچکی نمیتونه حامله تون کنه 😅❤️

ولی اگه بذاری فکر شوهرتو کار بگیرن اونم هوایی میشه و فکر چیز دیگه تی رو نمیکنه و ممکنه اختلاف بیفته 

آره مخصوصا مادربزرگ شوهرم من به یه ورم بود یه بارم انقدر زندایی خاله شوهرم تو یه جمع ۵۰ نفره کلی پسر و دختر و مرد بودن هی میگفتن بچه بیارید بچه بیارید منم یه چی گفتم دیگه تمام شد 

الان به جاری سومیم دیگه گیر نمیدن

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

فقط اون قسمت ک گفتی سنمون بالا رفته...

منی ک سی اندی هستم هنوز ازدواج نکردم 😔

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی