2777
2789
عنوان

شوهرم تو عصبانیت دلمو شکوند

302 بازدید | 21 پست

تقصیر من بود من یکم بچه بازی درآوردم

شوهرم میگه بسه بزرگ شو انقد سر دوست داشتن نداشتن اذیت نکن من اگه دوست نداشتم انقد سرکار نمیرقتم خونه بگیرم عروسی بگیرم (راس میگه صبح ساعت شیش می‌ره سه ظهر میاد چهارو نیم می‌ره تا هشت و نیم شب )

دیگ خیلی عصبی شد از باشگاهم انداختم ش 

تو عصبانیت گفت نمیخوامت خسته م کردی و فلان ولی بعد ش گفت دوست دارم حتی الان که اعصابمو بهم ریختی دوست دارم خیلی ولی توروخدا رفتارتو درست کن زندگی بچه بازی نیست

الان کدوم حرفشو باور کنم بهم میگه تو عصبانیت خواستم لج تو دربیارم اونو گفتم حرفی که تو آرامش زدم بشنو آدم گاهی عصبی میشه ولی اکثرا آرومه 

نظر شما چیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب دیگه 

شما کاری کردی با لوس بازی و بچه بازی که روش تو روت باز شده

و این یعنی فاجعه

زن ضعیف نباشین تورو خدا

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
علت چیه ک اذیتش میکنی؟

حس میکنم دوستم نداره و اولویتش خانواده شن

اما میگه اینجوری نیست تورو بیشتر از همه دوست دارم

اما حس میکنم دروغ میگه

اگه اعصابش و بهم میریزم خدایی با مشغله زیادم زنگم میزنم باهام خوب حرف میزنه ولی خب اصلا حوصله اینو ندارن بخوام ناز کنم میگه فشار روم زیاده تو دیگه فشار نیار