2777
2789

تورو خدا بخونین کمکتون احتیاج دارم

همه رو یکجا نوشتم قطره چکونی نیست که وقتتون بگیره

🙏خونه مادرسوهر بودیم بچم ۵ سالشه

خیلی باادبه همه سر ادبش قسم میخورن

مادوتا شهر دوریم دیر به دیر میریم اونا جنوبن ما سمت بالای کشور

خلاصه

از صبح اونجا با بچه ها بازی میکرد کم کم یخش باز شد نمیدونم چی شد سر سفره صبحانه داستیم حرف میزدیم یهو گفت چرت نگو بابا

منطورش به من بود اصلا این جمله تااون موقع نگفته بود

جلو جمع چیزی نگفتم ولی بعد رفت حیاط شیطونی بازی خوشحال بود

منم پشت سرش رفتم چون نمیشد داد زد

فقط چشمام و خیای گرد کردم مثل عصبانیت زیاد گفتم چه طرز حرف زدنا بی ادب احساس کردم شک شد تا اون موقع اصلا دعوا اونجوری نکرده بودمش

یهو برگشت خواست بغلم کنه گفت ببخشید کاش میبخشیدمش کاش

اما اینقدر عصبانی بودم گفتم بهم دست نزن بی ادب برو خونه مثل بقیه بچه ها ظرفت رو جمع کن

تو خونه همیسه جمع میکرد حرص خوردم چرا اینجا جمع نکرد

کلا بی ادب شده بود

رفت تو ولی شک بود فکر نمیکردم اینقدر بترسه

واقعا فکر نمیکردم

اصلا گیج شده بود طرف برداشت فقط منو نگاه میکرد پاش گرفت لب فرش افتاد باز منو نگاه میکرد وای خدا جیگرم سوخت

بعدش چیزی نگفتم کم کم اومد سمتمون خمیر بازی کرد دوباره با بچه ها اروم بازی کردن

بعد چند وقت پرسیدم کجا خیای بد دعوات کردم یادش نمونده بود

اما عداب وجدان ولم نمیکنه

چرت برای حرف و قصاوت بقیه بچم دعوا کردم

چرا گفت ببخشید نبخشیدم

کلا میریم خونه مادر شوهرم خودمم حساس میسم چون خیلی گوشه میدن صبرم کم میشه

اگه جای دیگه بودیم حتما اینطوری برخورد تمیکردم

وای چشماش وقتی شک شده بود خدایا منو بکش

چکار کنم دلم میسوزه

عزیزم لازم نبود چشاتو گرد کنی دستاشو میگرفتی با لبخند براش توضیح میدادی بچه باز متوجه میشد و احساس بهتری داشت

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😭😭😭😭 هیچ نسخه ای ندارم برات خودم از تو بدترم. خوب عذاب وجدانتو بکش تا یادت نره

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

کار اشتباهی نکردی فقط خدارو شکر جلوی بقیه دعواش نکردی 

سعی کن بیشتر خودتو کنترل کناین موضوعم فراموش کاگه اونکارو نمیکردی دفعه بعدی بدتر میکرد احترامت از بین میرفت تو‌جمع

نمیخواد ازش معذرت خواهی کنی چون حار اون روزش اشتباه بود فقط برای دل خودت که میگی دلم سوخت و...

براش یه کادوی بی مناسبت بخر ،توضیحی هم نده

عزیزم لازم نبود چشاتو گرد کنی دستاشو میگرفتی با لبخند براش توضیح میدادی بچه باز متوجه میشد و احساس ب ...

اینقدر فشار روم بود نتونستم احساسم کنترل کنم

خیلی روی حرف هاشون حساسم پشت سر خیلی عیب میگن

البته تصمیم گرفتم حساسیتم کم کنم دارم تمرین میکنم

اما یادم میاد دلم میسوزه بچم تقصیر عجیبی نداشت

من نتونستم خودم رو کنترل کنم

اینقدر فشار روم بود نتونستم احساسم کنترل کنمخیلی روی حرف هاشون حساسم پشت سر خیلی عیب میگنالبته تصمیم ...

عزیزم اینجوری که شما میگید روش تربیتیتون درسته مشکل همون حساسیت بیش از حده،این مشکلی نیس که بخاطرش سرزنش بشید برای هرمادری پیش میاد ولی واقعا کسی ارزش شو نداره که بخاطرش بچه رو تحت فشار بزاری چون حساسیت زیاد هم همیشه نتیجه عکس میده

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
دو سال میگدره یادم نرفته🥺

دمت گرم از دوسال قبل دیگه دعواش نکردی؟ الان پنج سالشه؟

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
کاری نکردی که چرا اینقدر عذاب وجدان داری اینکه این همه پسرت رو دوس داری قابل تحسینه اما جوری عذاب وج ...

نه ترس تو چشماش و اینکه بعدش شک بود

انکار میترسید دوباره دعواش کنم اینا ادیتم میکنه😔