2777
2789

من تا حالا ب هیچکدوم نگفتم کاری برام انجام بدید حالایکی از همین خواهر شوهرهام بارداره رفته جوجه محلی گرفته بعد زایمانش من براش درست کنم با اینکه منو مادرش تو ی خونه هستیم ب مادرش نگفته ب خواهراش نگفته ب من تنها گفته برام درست کن اخه ادم کاراشو ب خواهراش نمیگه ب عروس میگه ب نظرتون چی بهش بگم دیگه کاراشو نندازه گردن ما شوهرمم شب کاره ظهر میاد خونه بعد اینم بچشو میفرسته خونه ما اصلا فکر نمیکنن مزاحم ما هستن شاید ما بخواییم تنها باشیم یا بخوابیم یا رابطه داشته باشیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تویه خونه رفتن با مادرشوهر  همینه 

یه خونه با دوتا کدبانو نمیشه یکی دوراز جون میشه کلفت اون یکی 

نمیدونم چرا همچین کاری میکنین از اول 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

دقیقا چون میخوان بچه تو دست وپاتون باشه یبار بهش بگو من اگه میخواستم بچه نگه دارم خودم دست به کار میشدم نه اینکه جفت جفت به امید دیگران بچه بزام

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

حتما شماخوب درست میکنی 

حالا خوبه نگفته کلا خودت درست کن خریده و اورده 

برا بچه ش اگه کار هرروزش هست نباید شوهرت راحساس کنی باید یک کاری بکنی مثلا زنگ بزنی بگی فلانی بچه ت اگه امروز میخاد بیاد من میخام برم دکتر سرماخوردم بعدم هر بارامد بچه میفهمه بگو عزیزم برو پایین من میخام مثلا بخابم برم حمام برم بیرون و بیام هربارامد بعد ۱۰دقیقه بفرستش پایین الکی بگو یک بچه های همسایه دوستم را گاز گرفته من میترسم 

همسایه خودمون مادرش رفته بود حمام بچه تو اتاق دسته گاز را باز میکنه و خفه میشه یک داستانهایی بساز که مثلا میرم حمام میترسم تنها باشه یا میرم ده دقیقه خرید نمیخام تنها باشه یا یکبار بگو برو پیش مادربزرگت من امروز سرم دردمیکنه

باید پررو باشی، من یک ساختمونم با مادر شوهر، خواهرشوهرم هر وقت می اومد خونه مامانش، دوتا بچه بی ادب و بسیار شلخته داره که به هر گوشه از خونه سر میزدن، کمدها رو باز میکردن، یخچال، کابینت، جوابشون کردم، دعوا راه انداختم، گفتم چرا توله هاتون رو میندازین سر خونه زندگی دختر مردم خودتونم یه بار نمیگین دست به وسیله هاش نزنین، نذاشتم بیان، پررو نباشی سوارت میشن

باید پررو باشی، من یک ساختمونم با مادر شوهر، خواهرشوهرم هر وقت می اومد خونه مامانش، دوتا بچه بی ادب ...

پررو هم نبودی حرف حق زدی هرکسی حق داره حریم شخصی داشته باشه  خونه زندگی بقیه خانه بازی بچه های فامیل نیست 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟