2777
2789
عنوان

امسال به مادرم تبریکم نگفتم 😐

336 بازدید | 23 پست

هرسال واسش گل و کیک میفرستم دم درخونه  اینوبگم ک ما هدیه نمیدیم اصلا تومناسبتا  بهم     ینی مادرم نیازی ب چیزی هم نداره و این ک چیزی واسش بخری خیلی سختههههه  ازطرفی وضع مالیش از من بهتره و خب من پولم نمیتونم بدم ن ب پدرم ن مادرم  درنتیجه همون باکس گل و کیک واسشون هرسال میفرستادم دم خونشون چون راهمون ازهم دوره  ولی خب امسال  من خونه مادرم اینا بودم و هیچکس حتی ب روی خودش نیاورد ک تبریک بگه  جالبه تولد داداشام ک میشه مادرم از دوهفته قبل زنگ میزنه ک فلان تاریخ تولد فلان برادرته  تو یدونه ای ازت توقعه  ... از طرف دیگه یکسال خونه مپدرم بودم و مادرم تمام تلاششو کرد ک اون دوران شوم زندگیم و سخت ترکنه واسم دریغ از ذره ای درک .. مدامم اهالی خونه رو علیه من و بچه هام شیر میکرد و هرروز یه چشمم خون و اون یکی اشک بود 

جالب ابنه ک باوجود پسر پرستی فراوون مادرم  برادرا اصلا به روی خودشونم نمیارن و هیچکسم توقعی ازشون نداره 

ماهاست ک دارم روخودم کارمیکنم دست ازابن ساده بودن و دلسوز بودن و حماقتام بردارم و درمقابل احترام  متقابلا احترام بزارم نه بیشتر ... 

اما ... 

اما راستشو بخواید ته دلم انقد ناراحتم ک واکنشی ب این مناسبت نشون ندادم  ک دیشب تا دیر وقت تو ذهنم باهاش کلنجار میرفتم   دیشبم پدرشوهرم واسه مادرشوهرم جشن گرفته بود اومد پسر بزرگم و برد باخودش مادرم زنگ زد ازدهنم پرید ک رفته اونجا گفت چقد مردم شانس دارن و قطع کرد 😕

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

الانم که کار درست رو کردی هنوز این مادر سمی داره با عذاب وجدان دادن درونی شکنجت میکنه !!!!واقعا بچه هایی که والدین سمی دارن هرگز ارامش رو تجربه نمیکنن مگه اینکه خیلی شجاع و منطقی باشن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو هم میگفتی چقد بعضی از بچه های خانواده ها شانس دارن و خانوادشون احترامشون رو میذاره، نه که‌ یکی یدونه دختر رو مجبور میکنن زنگ بزن به داداشت تبریک تولد بگو، اما تولد همون دختر کسی خیالشم نیس 

تو هم میگفتی چقد بعضی از بچه های خانواده ها شانس دارن و خانوادشون احترامشون رو میذاره، نه که‌ یکی ید ...

کاش میگفت زنگ بزن میگفت تو و شوهرت بیاید واسش تولد یگیرید 😂 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

منم پسردوستن متاسفانه وخیلی عذاب هاکشیدم ولی معتقدم آدمی که میخواد عاقبت بخیر بشه ودنیا نچرخه واسش هرطورشده باید احترام والدینشو نگه داره حتی اگه بدترین باشن هرجوره گردنمون حق دارن ونمیتونیم هیچجوره براشون جبران کنیم کاش همون گل وشیرینی روواسش بفرستی هنوز دیرنشده مطمئن باش اگه بروز نده ولی ته دلش خوشحال میشه وهمون عالمی می ارزه سعی کن تا الان نسبت بهشون خوب موندی بازم بمونی کینه ویا اینکه  فکر کنی نسبت به پدرومادرت ساده ای واقعا اصلا قشنگ نیست 

دراصل باپدرومادرت نجنگ که خودت شکست میخوری یه روز یعنی عاقبت خوشی نداره

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
منم پسردوستن متاسفانه وخیلی عذاب هاکشیدم ولی معتقدم آدمی که میخواد عاقبت بخیر بشه ودنیا نچرخه واسش ه ...

نکنه خود مامانم باشی 😁😁😁

نکنه خود مامانم باشی 😁😁😁

خخخ منم یه داغ دیده مثل خودتم دختری که آدم حسابش نمیکنن ولی بازم احترامشونودارم این دنیا محل گذره همه موندنی نیستیم...

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
نکنه خود مامانم باشی 😁😁😁

هنوز خودم مامان نشدم😁