2777
2789
عنوان

● بستگان پدری شما هم حقتون رو خوردن ●

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 38 پست
خیلی زیاد خدا ازشون نگذره

بله گلم خدا ازشون نمیگذره مطمئن باشین عزیزم ...اما من تو بی وجدانی اینطور افراد همینطور ماات ک مبهوت موندم گلم ..

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارهالبته حق خودشون بود اما خب شرایط رو سخت کردن و ..میتونستن با درک تر باشنامان از این نابرادری ها ک ...

بله گلم درسته ...نه اینی که بنده نوشتم گلم منظورم اینه از حق بقیه خواهر و برادر هاشون و از حق برادرزاده هاشون میخورن 

و بله متاسفانه همینطوره همخون هایی که خونخواا**رن ...

بله گلم خدا ازشون نمیگذره مطمئن باشین عزیزم ...اما من تو بی وجدانی اینطور افراد همینطور ماات ک مبهوت ...

بازبون نرم هرچی پدربزرگم داشت از دستش در اوردن چیزایی ک بابام جونویشو گذاشت واسشون حالا اونا کپ شدن روش

اره بابزرگم۲۰ساله فوت کردهعموم سهم بابامو نداد

بله عزیزم ای وایی پدربزرگ منم بیست ساله فوت شده گلم‌ دقیقا اینها هم سهم و حق مارو از همچی بالا کشیدن ...خدا ازشون نگذره خدا لعنتشون کنه اینطور بی وجدان ها رو...

دور و برم دیدم همچین آدمی مال خواهراشو خورده یه آب هم روش الانم با اون‌پولا کل شهرو‌میتونه بخره تازه ...

بله گلم درسته خاااک عاالم ...با حق الناااس رفته شهر مذهبی و برای عبادت ؟؟ خدا ازشون نگذره از وجدان اینطور افراد من خودم خجالت میکشم و ماات و مبهووت میمونم گلممم ...

نه عزیزم بابای من ساده ترین ادمی هست که به عمرم دیدم قضیه ش مفصله ... من اینکه فعلا که ماها بخاطره ب ...

بله گلم درسته نه عزیزم همچین جسارتی نمیکنم زندگی شخصی تونه نباید بگید دورتون بگردم بله شاید پدر من از حرررمت بود اما کمرش شکست از بی شررر**فی و بی وجدانی و دشمنی خواهر و برادران خودش واقعا آدم مات و مبهوت میمونه ...

با حق الناس پس سفر و مهاجرت هم میکنن واقعا خوش به سعادت این افراد هیچیشون هم نمیشه ...

پدربزرگم وقتی زنده بوده همه رو تقسیم کرد بین بچه ها الانم بالای بیست ساله پدرم فوت شده و از زمانیکه ...

بله خدا رحمتشون کنه عزیزم ...شاید بخاطر مسئولیت و وظیفه ی عمویی و عمه ای که به گردن داشتن میخواستن شونه خالی کنن متاسفانه آنقدر خوش سعادتم هستن که گلممم ...

خدا بهتون صبوری بده عزیزم همون بهتر که فرسنگ ها و کیلومتر ها از آدم های بی انصاف بی وجدان آدم دور زندگی کنه ...

بله گلم درسته نه عزیزم همچین جسارتی نمیکنم زندگی شخصی تونه نباید بگید دورتون بگردم بله شاید پدر من ا ...

دوراز جون گلم حوصلم نمیگیره توضیح بدم طولانیه ، بله انقد پولدارن که خدا بگه و بس اما پدر من کارتن خواب شده از بی عقلی و اینکه حقشو خوردن ‌... فکر کن ۱۰ سال پیش به بابای من ۱۵۰ میلیون دادن ارث خودشون میلیاردی بردن و خوردن ... ولی خب بابای منم با همین ۱۵۰ تومن میتونست خونه بخره و الان اواره نباشه اما نکرد ... همشو خورد 

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

اره ۲ تا عموم هام بیشتر گرفتن🤣ولی وفا نمیکنه نگران نباش

بله عزیزم من از این بی جدانی و بی انصافی موجودات دوپایی به اسم همخون و انسان متعجب شدم و مات و مبهوت موندم  عزیزم الهی امین که اینطور باشه مگه کم گناهی هست حق الناس رو خوردن سهم بقیه بچه ها رو بالا کشیدن ...

قراره ارث پدربزرگ بالا بکشم آسیاب به نوبت الان نوبت منه این کار در حقشون کنم

بله عزیزم درسته اگر به حق باشه چه بهتر یعنی برای انتقااام؟ ؟

بازبون نرم هرچی پدربزرگم داشت از دستش در اوردن چیزایی ک بابام جونویشو گذاشت واسشون حالا اونا کپ شدن ...

خدا ازشون نگذره چه دلهایی که نمیشکنن اینطور افراد بله با زبون شیرین ارث و ميراث رو میگیرن و میگن عادلانه و با قوانین و مقررات تقسیم میکنیم پدر بعد نبودنت اما کو عدالتش ؟؟