2777
2789

● بستگان پدری شما هم حقتون رو خوردن ●

(( شما هم بستگان و خانواده پدریتون از حق شما و برادرزاده هاشون و برادر و خواهر خودشون خوردن و یک آب هم روش و سهمی که حلالتون بوده از ارث و میراث و زمین و باغ و خونه و منزل و طلا خانوادگی و پدربزرگ رو ازتون گرفتن و هیچوقت هیچ سهمی به شما ندادن ؟؟؟ واسه ما اینطوریه که از باغ و زمینی که پدربزرگم توی شهرستانمون داره همه مون همه ما نوه ها و برادرزاده ها سهم داریم اما چندین ساله خودشون از کرایه و اجاره اون زمین و باغ میگیرن بین هم تقسیم میکنن اما فقط به ما نمیدن و منزل ویلایی پدربزرگم رو هم که سالها پیش با قیمتی فروختن و هیچ سهمی به ما ندادن و ما سر اون خونه پدرم میلیونی سهم داشت شریکی بود که به نرخ روز الان مثال یک میلیارد اما بدون اطلاعمون و بدون رضایتمون فروختن و ما هم شکایت نکردیم چون احتیاجی و نیازی نداشتیم اما حق النااس رو چطور میخورن ؟؟؟ 

شما تجربیات اینطوری از این افراد دارین ؟؟ ))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

بله خدا ازشون نگذره هرچند حق گرفتنیه بابای من ساده بود 

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.          همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

اره

البته حق خودشون بود اما خب شرایط رو سخت کردن و ..

میتونستن با درک تر باشن

امان از این نابرادری ها که فقط همخونی اپشنشه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بله خدا ازشون نگذره هرچند حق گرفتنیه بابای من ساده بود

بله گلم درسته خدا که از حق بنده اش نمیگذره ذره ذره اش رو که حف الناسی ازشون همونطور که شیرین شیرین خوردم پس میگیره اما شاید سادگی نیست گلم اسمش حرررمت باشه ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

اره بابزرگم۲۰ساله فوت کرده

عموم سهم بابامو نداد

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

دور و برم دیدم همچین آدمی 

مال خواهراشو خورده یه آب هم روش 

الانم با اون‌پولا کل شهرو‌میتونه بخره تازه نمی‌دونم با چه رویی مکه هم رفته ازاونور هم برداشته یه قسمت تفریحی شهر رو بسته میگه ارث بابامه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
خداروشکررر عزیزممم همون بهتر ...

🧡✨

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.          همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

بله گلم درسته خدا که از حق بنده اش نمیگذره ذره ذره اش رو که حف الناسی ازشون همونطور که شیرین شیرین خ ...

نه عزیزم بابای من ساده ترین ادمی هست که به عمرم دیدم قضیه ش مفصله ... من اینکه فعلا که ماها بخاطره بی پولیمون داریم تاوان پس میدیم اونا الان خدا میدونه تو کدوم کشواری خارجی دارن بهترین زندگی رو میکنن 

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦