2777
2789
عنوان

با پسری که جمعیت خانوادشون زیاده ازدواج میکنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 107 پست

این مسئله اصلا دلیل واسه رد کردن به نفر حساب نمیشه

حالا همه میگن نه ردش کن

ولی اصن منطقی نیست تو واقعیت بگی چون خواهر برادر زیاد داشت ردش کردم بهت میگن ببخشیدا مگه اسکلی

چیکار به تعدادشون داری زندگیتو بکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جمعیت زیاد،وابستگی کمتر هم به پدرومادر 

هم به خواهر وبرادر ومستقلتر هستن 

تک دختر ،تک برادر ،اصولا همه کاری براش میکنن ،مثلا فقط یه خواهرشوهرباشه ،تولد وکادوی این روز،اون روز بایدبگیره ،برای بچه اش توجه بیشترباید باشه ،وهمه اش بایدمواظب باشی موردتوجه قراربگیره

اما خواهروبرادرزیاد فقط دورهمی وتمام 

اونم تازمانی که پدرومادرباشن وبخوان بچه ها دورهم باشن 

وگرنه بعد خونه پدر ،این دورهمی کم میشه ،هرکسی باهرکدوم که بیشترصمیمی رفت وآمدمیکنه 

البته به گفته کاربرا همین بحث جمعیت هم مهمه منم صادقانه گفتم یه کم سخته حساب کن مهمونی بخوای بدی برا ...

بابا جمعیت مهم نیست بنظر من سطح فرهنگ و نوع زندگی مهمه غذا درست کردن نهایت نهایت از بیرون بگیری 

مهمونی خوبه اما غذا نمیتونم برای جمعیت زیاد درست کنم نهایت سه نفر

لرها خیلی اهل مهمونی هستند یه همکار داشتم لر بود می گفت من تقریبا هر روز که می رم خونمون مهمون داریم بعد می گفت تازه یه عده اشون رو هم نمی شناسیم مادرم اینها آدرس ما رو بهشون می دن که برید خونه فلانی 

کلا با فامیل های خیلی دور هم رفت و آمد دارن بنده خدا هر چی کار می کرد خرج مهمونی هاش می شد 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

من ازدواج کردم با پرجمعیت خیلی سخته خیلی

ی دعوتی بخوای بدی باید همشونو دعوت کنی...

کادو بخوای بگیری باید برای همشون بگیری

عیدی بخوای بدی باید ب بچه های همشون بدی

و خیلی چیزای دیگه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

من خونواده شوهرم پرجمعیت هستن . خیلی خوب هستن ولی من درونگرا هستم از وقتی ازدواج کردم اجتماعی تر شدم . من راضیم . ببین حوصله شلوغی رو داری یا نه 

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
بعد اینکه ما ترک هستیم اونا لر

لرا خیلی خون گرم و مهربونن

.. و خوب بودن به جمعیت کم و زیاد نیست .اگه طرف و خانوادش شعور و عقل و ادب داشته باشن میشه باهاشون زندگی کرد چه ۲۰ نفر باشن چه ۲ نفر .اگه هم عقل نداشته باشن و عقده ای باشن مثل خانواده همسر که ۳ تا بچه هستن هم اصلا نمیشه تحملشون کرد .

وگرنه به جمعیت ربطی نداره .اتفاقا خانواده های پرجمعیت با صفا تر هستن اگه خونگرم و خوب باشن

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت مواظب تو دلیم باش....برای سلامتیش لطفا ..اللهم صل الا محمد و آل محمد.....

باید ببینی اخلاقشون چجوریه با هم بله دقیقا سخته 

اگا پسره اخرین بچه اس باهاش ازدواج کن چون اینجور خانواده ها اخرین فرزند رو خیلی دوست دارن ولی ببین اخلاقاشون با هم چجوریه بعضی خانواده ها با هم خیلی خوبن

من ازدواج کردم

معایبش اینه که گاهی خیلی شلوغ پلوغ میشه و آدم آسایش نداره

اینجور خانواده ها معمولا وضع مالی شون یا متوسطه یا ضعیف و خیلی حمایت مالی نمیتونند کنند و گاهی هم برعکس ما باید حمایت کنیم

از طرفی مزایای زیادی هم داره

اینکه بار نگهداری از پدر و مادر رو دوش یه نفر نیست

اگه احتیاج به کمک داشته باشی تعداد بیشتری هستند که بهت کمک کنند

در کل خانواده ی پر جمعیت اگه خوب باشند یه عالمه آدم بهت خوبی میکنند،اگه هم بد باشند همه شون ممکنه بدی کنند

ولی  در کل من خودم چون با خانواده ی خوبی وصلت کردم همه شون خوبند و‌راضی ام

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕