2777
2789
عنوان

با پسری که جمعیت خانوادشون زیاده ازدواج میکنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 107 پست
من که حالم بهم میخوره بعدشم تا پدر ومادر طرف بمیره اون موقع ارثی میرسه کو تا اپن موقع من که نمیپسندم

خب دیگ من و تو و ی سریای دیگ این نظرو دارن

بخدا مارفتیم خاستگاریش ننه ش پاپرهنه اومده بود بیرون گفت پژو مگه نداشتین گفتیم پراید بابامه

پژو برای داداشمه نیاوردیمش سال93بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ترک هستم خانواده همسرم پرجمعیتن پنج تا برادر سه تا خواهر تازه خواهر زاده هاش هم ازدواج کردن خ رفت و آمدشون زیاده یعنی بیست و چهاری فقط باید مهمونی بدی از حوصله من دیگ خارجه روزی صد بار ب غلط کردن میفتم نمیشه هم قطع رابطه کرد بهر حالت برادرشونه دوست دارن بیان برن 

گلم براای انتخاب یا رد یه ادم خیلی موارد بهتری هستن که بتونی بررسی کنی ملاک هایی که واقعا قراره رو زندگیت تاثیر بزارن 

اینکه مثلا وقتی عصبانیه خشمشو چجوری بروز میده رفتارش با مامانش و خواهر و برادراش چجوریه، دوست صمیمی داره یا نداره ، خسیسه یا دست دل بازه برای 10 سال دیگه چه اینده نگری میکنه برای زندگیش مدیریت استرسش به چه شکله اگه برای یه موضوعی باهاش اختلاف داشته باشی موضوع رو میبنده یا میره سراغ حلش

امیدوام بهترین برات اتفاق بیفته

انقدر مشغله کاری داره فقط آخر هفته ها می‌تونه بیاد ،اما همین جمعیت زیاد و اینکه ما ترکیم اونا لر اذی ...

خب مشکل قومیتی داری جواب منفی بده 

گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹 

گلم براای انتخاب یا رد یه ادم خیلی موارد بهتری هستن که بتونی بررسی کنی ملاک هایی که واقعا قراره رو ز ...

چقدر درست گفتی واقعا اینا مهم هستن اما اصلا پسرارو قبل ازدواج نمیشه شناخت اینارو بروز نمیده

☕🎵🍫🍻
چقدر درست گفتی واقعا اینا مهم هستن اما اصلا پسرارو قبل ازدواج نمیشه شناخت اینارو بروز نمیده

البته به گفته کاربرا همین بحث جمعیت هم مهمه 

منم صادقانه گفتم یه کم سخته 

حساب کن مهمونی بخوای بدی 

برای ۲۴ ۲۵ نفر غذا بپزی کجا

مثلا نهایت برای ۱۰ نفر بپزی کجا؟

از پسش برمیای؟

مزایا هم داره 

به نظرم یجوری از طرفت بپرس

چقدر اهل رفت‌وآمدن؟ سرزده میرن جایی نمیرن؟

خودشونو دعوت میکنن نمی‌کنن؟

مثلا من خواهرشوهرام و برادرشوهرام همین اخلاقشون خوبه

اهل سرزده رفتن و یهویی رفتن و بی‌برنامه رفتن نیست 

میزارن طرف خودش دعوت کنه یا یه مدت نسبتا طولانی بگذره بعد بگن فلانی میایم خونت

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

خب باهاش وقت بگذرون بیرون برید همو ببینید 

ادما تا یه جایی میشه خود واقعیشون رو نگه دارن از یه جایی به بعد انگار خود واقعیشون میزنه بیرون ازشون

بعد اینکه ما ترک هستیم اونا لر

نکن اینکارو 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من سه تاخواهرشوهردارم ۴تابرادرشوهر  اخلاق شوهرم خوبه به هیچکدوم اجازه دخالت توزندیگیشونمیده

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

اتفاقا خوبه 

مسئولیت پدر مادر روی دوش صرفا همسر شما نیست 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

مهمونی خوبه اما غذا نمیتونم برای جمعیت زیاد درست کنم نهایت سه نفر

من همینم بلد نبودم 😂😂الان هربار مهمونی حداقل ۲۵تا هستن تا چهل نفرم میرسه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
اگه آدم صبور و از نظر روحی قوی و شاد هستی قبول کن. اگر نیستی قبول نکن چون از اون شش برادر شش جار ...

من هفت تا جاری دارم

ولی اصلا و به هیچ عنوان کاری بهم نداریم

با دوستاشون که خیلی خیلی صمیمی هم هستم

جاری کجای زندگی ماست آخه

کلا خانواده شوهر هیچ جای زندگی آدم نیست فقط جمعیت زیاد یعنی مهمونی و دورهمی بیشتر که من چون خیلی برونگرا و پر انرژی هستم دوست دارم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️