2777
2789
عنوان

هررر بار لعنتشون کردم😭😭😭😭😭

130 بازدید | 15 پست

از درد شدید دندون و گوشم نتونستم دو شبه بخوابم.

هربار که درد کشیدم و هربار با درد پا شدم حوله گرم کنم برای گوشم،شوهرم و خواهرشو لعنت کردم.

ماه پیش پول داشتم برم.خواهرشوهرم از شوهرم پول خواست،این نفهم پول دندون منو داد رفت.خب زن بیشعور از اون یکی داداشات که پول پارو میکنن قرض کن.یکیشون داره ماشین جدید میخره،یکیشون داره دکور میزنه.اون پول واسشون پول خرده.واسه من خیلی پوله که حداقل دندونم خوب میشد.

خودشم مایه داره،نمیخواد دست به طلا و پولاش بزنه.

حالا هی من مسکن پر میکنم تو معدم.

خدا همشونو لعنت کنه،مخصوصاً شوهر نفهمم.خوشحال شدن خواهرش براش مهمتره از درد شب و روز زن بدبختش.

حالا از دیشب خون منو تو شیشه کرده و گیر داده بگم خواهرم بیاد پیش بچه برو دکتر!

خواهرشم‌یه آدم‌شل و ول و تنبل که فقط حاضر شدنش سه ساعت طول میکشه.بعدشم باید بیام شام بپزم براش و پذیرایی کنم.هیچ کاری برام نمیکنن ولی شوهرم یکسره میکوبه تو سرم اونا رو.

میگم‌نمیخوام کسی بیاد میگه باشه باشه نمیگم‌از خانوادم‌بیان😐من تاحالا به هیچ کدومشون بی احترامی نکردم.ولی شوهرم میبینه اینهمه درد دارم دعوای خاله زنکی درست میکنه.

نه پول داره نه زبون خوش.

از درد به خودم میپیچم و لعنتشون میکنم.

درکت میکنم 

یه تیکه طلا بفروش دندونتو درست کن

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لابد نداره

خب از کسی قرض کنه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
درکت میکنم یه تیکه طلا بفروش دندونتو درست کن

امروز اگه خدا بخواد میرم میفروشم

فهمیدم‌هیشکیو ندارم

شوهرمم‌ خانوادش براش مهمترن

امروزم بدون توجه به دردم هی باهام بحث میکرد.

آموکسی سیلین بخور برای عفونتشعفونت دندون با مسکن نمیره

میخورم ولی حالم بد میشه

سرم سبک میشه

نمیدونم از چیه

خدا خواهرشوهرمو نبخشه.شوهرمو لعنت کنه.ماه پیش لال نمیشد و یه جمله‌میگفت که پول دارم ولی دندون زنم درد میکنه الآن درد نمیکشیدم.

امروز اگه خدا بخواد میرم میفروشمفهمیدم‌هیشکیو ندارمشوهرمم‌ خانوادش براش مهمترنامروزم بدون توجه به در ...

الهی بگردم 

طلاهارو اول آخر سر خونه و. ماشین چیزای دیگه میخواد بگیره ازت بفروشه 

چه بهتر که خودت برا درد خودت بفروشی 

الهی بگردم طلاهارو اول آخر سر خونه و. ماشین چیزای دیگه میخواد بگیره ازت بفروشه چه بهتر که خودت برا د ...

خدانکنه 

خیلی دلخورم ازش

ندیدی که دیشب چه بحثی راه انداخت.اونم وسط دردم

صبحم همینطور

بهش میگم بحث نکن میخوام کپه مرگمو بذارم.میگه بذار😔

کاش روزی که اومد خواستگاریم کپه مرگمو میذاشتم.

امروز اگه خدا بخواد میرم میفروشمفهمیدم‌هیشکیو ندارمشوهرمم‌ خانوادش براش مهمترنامروزم بدون توجه به در ...

خدا نسل این شوهرای بی مسئولیت. و منقرض کنه منم راحت بشم از دستش

خدانکنه خیلی دلخورم ازشندیدی که دیشب چه بحثی راه انداخت.اونم وسط دردمصبحم همینطوربهش میگم بحث نکن می ...

کامل درکت میکنم صدوهشتاد درجه تغییر میکنن درد ما اصلا براشون مهم نیست 

خدا نسل این شوهرای بی مسئولیت. و منقرض کنه منم راحت بشم از دستش

نه اینجوری نگو

نسلش میشه بچم.دلم نمیاد چیزیش بشه.

خدا خودِ شوهرمو عاقل کنه.ان شاءالله روی واقعی خانوادشو ببینه

خدانکنه خیلی دلخورم ازشندیدی که دیشب چه بحثی راه انداخت.اونم وسط دردمصبحم همینطوربهش میگم بحث نکن می ...

عزیزدلم 😣

بهش فکر نکن رو خودت تمرکز کن 

بذار گمشه 

مهم نباشه برات 

کامل درکت میکنم صدوهشتاد درجه تغییر میکنن درد ما اصلا براشون مهم نیست

تا خواهرش زنگ‌زد فوری گفت شماره کارت بده

لامصب من درد دارم

بخدا عین ویترین طلافروشیه بعد دوزار پول دندون منو شوهرم تقدیمش کرد.راضی نیستم بخدا

عزیزدلم 😣بهش فکر نکن رو خودت تمرکز کن بذار گمشه مهم نباشه برات

نه واقعا فهمیدم براش مهم نیستم.

الکی میگه بمیرم که درد داری.

خب یه تلاشی بکن مرد.خواهرت راحت قرض میگیره و دیر پس میده.توام از داداشت میگرفتی و چند روز دیگه پس میدادی