2777
2789
عنوان

دلم از همسرم شکسته خانوما

334 بازدید | 15 پست

دیشب دعوا تقصیر من بود گیربیجا دادم بعد عصبی شد گفت نمیخام این رابطه سمی رو با تو 

بعدش که آروم شد گفت دوست دارم خیلی زیاد ولی تو عصبانیت گفتم حلوا پخش نمیکنن

آخرشم گفت من اول باید خودمو دوست داشته باشم که بعد تورو دوست داشته باشم

خیلی ناراحت شدم

شب یلدا هم که نیومد پیشم(من یه شهر م شهر اصالتمون یه شهر دیگه س وشهری که همسرم کاری می‌کنه یه شهر دیگه ینی سه شهر به فاصله های چهار ساعت) پنجشنبه ظهر رفت شهر اصالتمون پیش خانواده ش شنبه ساعت سه صبح برگشت که بره سرکارش گفت اگه پنجشنبه صبح بهم مرخصی میدادن میومدم پیشت ولی راه زیاده نمیتونم

حس میکنم کلا نمی‌خواست بیاد پیش من شما چی فک میکنین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید دوتاییتون یه جا‌میرفتین زن شوهر باید باهم باشن‌همیشه 😔👍🏻

من که شرایط نداشتم دانشگاهم اونم گفت هشت ساعت راهه تو یک و نیم روز نمیتونم 

حالا برام سواره واقعا نمی‌توانست یا نمی‌خواست خودش که قسم میخوره نمیتونسته

همه زن‌مردا مشکل دارن اینا چیزی نیس در مقابلش اگ اخلاق همسرت خوبه

اگه بهش گیر ندم خوبه من اخلاقم خوب باشه اونم خوبه ولی کلا حس میکنم دوستم ندارن اتفاقا دعوای دیشب سر همین بود عصبی بود می‌گفت این بچه بازیا رو بذار کنار دوماه دیگ میریم خونه مون جدی باش همه چی به دوست داشتن نیست

بعد گفت اگه دوست نداشتم اینهمه کار نمی‌کردم راست میگه دوشبفت کار می‌کنه حتی پنجشنبه جمعه 

اگه بهش گیر ندم خوبه من اخلاقم خوب باشه اونم خوبه ولی کلا حس میکنم دوستم ندارن اتفاقا دعوای دیشب سر ...

درکت میکنم میدونم چی‌میگی حس بدیه ولی بهش بگو یکم بهم ثابت کن زنا عاشق همین قربون صدقه رفتنا میشن بهش بگو یکم بگو از این حرفا لازمه ولی‌واقعا همچی دوست داشتن نیس خیلیا با عشق وارد زندگی شدن بعد دیدن هیچیشون بهم‌نمیخوره جدا شدن حتی با یک بچه

درکت میکنم میدونم چی‌میگی حس بدیه ولی بهش بگو یکم بهم ثابت کن زنا عاشق همین قربون صدقه رفتنا میشن به ...

منظورش اینه زندگی سختی های دیگه م داره که هر روز نیاز نیست دوست داشتن منو چک کنی و اینا

میگه دوست دارم حتی الان که اعصابمو بهم ریختی هم دوست دارم ولی یکم حدی باش بچه نباش انقد

منم کل تفکرم اینه اینارو میگه ینی دوستم نداره