2777
2789

من یه چند روزیه اومدم خونه مادرم بهش گفتم بریم خونه خالم 

یکی دو تا خاله هامم اومدن اونجا بعد حال مادرشوهرمو پرسیدین تا من جواب بدم مامانم برگشت گف دخترم دیگه نمیزاره بیاد خونش😐

بعد من مجبور شدم بگم دعوا کردیم و اینا 

بعد من نمیخوام امسال به کسی بگم کنکور میدم مامانم رسیده میگه میخواد کنکور بده معلم شه ها

گفتم نگو میخوایم خونه اجاره کنیم گف 

الان دارم هی خودخوری میکنم کاش هیچی نمی‌گفتم کاش من ادامه نمی‌دادم 

اصلنم دوس ندارم مردم بفهمن تو زندگی من چی میگذره😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت نذار مادرت بفهمه تو زندگیت چه خبره 

این زنجیره دهن لقی از شما شروع میشه 

چه لزومی داره مادری که محرم اسرار نیست و مثل رادیو پیام میمونه بدونه میخوای کنکور بدی یا مادرشوهرت چطور بوده؟

اونو کاری نمیتونی بکنی ولی خودتو چرا 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

دقیقا منم !!! منم نمی‌خوام کسی بدونه می‌خوام کنکور بدم 

مامانم تا حدودی همکاری می‌کنه ولی سوتی هم ممکنه بده 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

اگر خودت رازت رو نتونستی نگه داری و به مامانت گفتی 

توفع نداشته باش اونم رازتو نگه داره و ب خالت نگه

اگرم خیلی ازت سوال میپرسه،با مامانت حرف ک میزنی از موضوعات مختلف حرف بزن نذار ازت سوال بپرسه تا مجبور شی مسائلی ک نمیخوای رو بهش بگی. تو ازون سوال کن مهلت سوال کردن بهش نده.