2777
2789
عنوان

رفتم خونه خالم آبروم رف😐😐😐😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 25 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا این دل صافی نیست

این ساده لوحیه بخدا مامان من رفته به دشمن من گفته برا دخترم دعاگرفتن شوهرش بیکارشده اونم گفته نه بابا دعا کجابود خودش عرضه نداشته درصورتیکه کاملا مطمئنم دعاوجادوبودهداز روحسادت .میگم اخه ننه جان ساده لوح جان نرو بگو به این توکه میدونی دشمنمه ممکنه بره بازم بگیره بدترم کنه 

این ساده لوحیه بخدا مامان من رفته به دشمن من گفته برا دخترم دعاگرفتن شوهرش بیکارشده اونم گفته نه باب ...

گاهی ساده لوحیه گاهی مهرطلبی و جلب توجه گاهی عمدیه گاهی مظلوم نماییه 

هرچی هست جای اسرار ادم دل خودشه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
گاهی ساده لوحیه گاهی مهرطلبی و جلب توجه گاهی عمدیه گاهی مظلوم نماییه هرچی هست جای اسرار ادم دل خودشه

امام علی فرمودن حرف که از میان دولب خارج بشه دیگه راز نیست یعنی اسرار دلتو حتی به مادرتم نگو