2777
2789
عنوان

شوهرم فقط ی کیک گرفته بود روز زن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 129 پست
باورت میشه هیچی برام مهم نبود من فقط نمیتونم فراموش کنم که چی شده

شرمنده ولی حتی با خودت هم روراست نیستی

مشکلت اگه کیک بودن کادوش نبود نمیگفتی فکر کردم طلا میگیری!!

واقعا بعیده یه خانم بالغ که مادر هم هست سطح دغدغه اش نوع کادو باشه

اگه مشکلت هم اونکه تو تاپیک قبلیت گفتی دنبال اصلاح اون مورد باش نه مثل بچه ها اینجوری حرف بزنی و رفتار کنی

این مناسبت ها برای یادآوری و قدر دونستن و تبریک نه برای کادو سنگین گرفتن

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد هیچی نگفتم شام خورد ولی قشنگ معلوم بود ناراحته نصف کیک خورد . منم چون ازش بشدت ناراحتم بخاطر تاپ ...

چه حرف زشتی ،شوهرت والله خیلی صبور وآقاست که الان پابرجایی

من ک هنوز بچه نیومده،، دیشب کیک گرفت، گفت سال دیگ بمن مربوط نیستااا. بگو بچت بخره برت😐😐😐😐

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

استارتر من همسرم کیک گرفت اومد خونه انقدر بالا پایینـپریدم بوسش کردم تشکر کردم همین که به یاد من بوده انقدر برام ارزش داشت به نطرم خیلی داری سخت میگیری عزیزم 

اتقدر سختش نکن 

خدایا شکرت🙏💙💜

حالا من از کادوم بگم.

دخترم گیر سه پیچ به شوهرم که دستبند طلا بخریم برای مامان. یه عکس هم از نت سرچ کرده بود.

شوهرمم اصلا پول نداره، یه دستبند چندوقت پیش خریده بودیم، دخترم ندیده، کلا ننداخته بودمش.

اون خودم دادم به  شوهرم ، گفتم بگو خریدم.

دیروز یه گل مصنوعی هم خریدن و دادن بهم.

بعد دخترم میگه اصلا ذوق نکردی به دستبند، خوشت نیومدش.

خندم گرفته بود، واقعا منم اصلا نمیتونستم فیلم بازی کنم و ذوق کنم

والا یه بنده خدایی کادو روز زن فحش دریافت کرده بود.

اره خوندم تاپیکشو.... چقدر دردناک بود

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
خیلی تلخ و تند گفتید ولی خوب درسته اینکارا چیه بنظرم همون که به یاد باشند خیلی عالیه چرا اینهمه توق ...

آخه میان انقدر مینالن از هرچیزی

باباشوهرت همین ک تو این مشغله و گرونی و کاروبار کساد و استرسای روزمره یادش بوده زن داره خیلیه

از صبح نشستیم تو خونه

مرد بیرون خونه با صدنفر سر یه قرون پول درگیرمیشه

استرس اداره زندگیو داره

کلی بار رو‌دوششه

باز یادش مونده روزتو

بعد میگن چرا فقط کیک

چرا از طرف خودش نه

خب ب دخترت شعور یاد داده ک به توعه مادر احترام بزاره

بعد ما که خبر نداریم تاپیک چیه داستانش، میایم میخونیم، این همه نالیدن و ناشکری و قدرنشناسی تاثیر منفی میذاره رومون

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
خب چیکار کنم بگو من همین کار کنم بخاطر اون موضوع من چند روز غذا نخوردم مریض شدم

ببین زن وشوهربه هم محبت داشته باشن کسی نمیتونه بینشون فاصله بندازه .سعی کن بامحبت ترباهاش رفتارکنی مدام نیش وکنایه نزن .توخونه شاد باش بگوبخند به خودت برس شوخی کن نه اینکه هرروزدنبال یه ایراد اززندگی وهمسرت باشی.

چقد لوسی حیف اون کیک قنادی هاازقبل روی کیک مینویسن اون بنده خداهم حتماهواسش نبوده کپی خواهرمنی اونم مثل توئه عاشق پول وطلا 😏جای شوهرت بودم یه سوزن برات نمیخریدم تبریکم که هیچ قدرنشناس

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋