2777
2789
عنوان

شوهرم فقط ی کیک گرفته بود روز زن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 128 پست

بعد هیچی نگفتم شام خورد ولی قشنگ معلوم بود ناراحته نصف کیک خورد . منم چون ازش بشدت ناراحتم بخاطر تاپیک قبلی که گفتم   بهش گفتم کم بخور چاق بی ریخت میشی برگشت بهم گفت تو چشم تو شاید بد دیده بشم که من قاطی کردم گفتم تو چه کی خوب دیده میشی؟؟؟؟  بهش گفتم تو دلقک بازی در میاری مجلس ها جلب توجه میکنی مسخره بخاطر اون همه نگاهت میکنن😭😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به شیوه خودش که غرورشم حفظ شه،هم منت کشی کرده،هم تبریک گفته،شما خیلی سخت گرفتی.

همسر من رفت کیک یلدا بگیره،تموم شده بود،یه کیک خرید روش طرح زن و شوهر بود.گفت یلدایی نبود.منم خندیدم به بچه هام گفتم اینو برا من خریده،به مناسبت روز زن.

یهو خودشم خندش گرفت گفت آره آره🤦‍♀️😄

خدایی ته دلم خیلی کادوی روز زن دوست دارم.ولی وقتی سالها گفتم و نداده،چیکار کنم؟اون نمیده،منم روز مرد کادو نمی‌دم و خلاص.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

والا یه بنده خدایی کادو روز زن فحش دریافت کرده بود.

اونکه حسابی ، خانمه سوپرایز شده بود طفلک.

ولی من مقصر خودشو میدونم، وقتی دیده اینقدر بی چاک و دهن شوهرش نباید کارت برمیداشت، فقط میگفت وام رو بریز

بعد هیچی نگفتم شام خورد ولی قشنگ معلوم بود ناراحته نصف کیک خورد . منم چون ازش بشدت ناراحتم بخاطر تاپ ...

من جای همسرت بودم دیگه هیچی نمیخریدم برات

چون صد حال زدی بهش

کارت خیلی زشته

خب همین رفتارها سردی میاره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم