2777
2789
عنوان

شوهرم فقط ی کیک گرفته بود روز زن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 129 پست
پا شدم برم آشپزخونه دست زد ب زیر چونه ام گفت امروز روزته روزت مبارک همین منم گفتم ممنون تمام

اخیییی😍😍😍

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همینم خوبه

مهم اینکه تو ذهنش بوده و یه حرکتی زده

قرار نیست همه یه جور کادو بدن

حالا برای من فقط گل خرید کیک نخرید و گفت روزت مبارک خانمم

همینکه یه چیزی خریده خودش با ارزشه خیلی

سخت نگیرید

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

ازش تشکر کن چون به فکرت بوده نمیدونم چرا ما آدما همیشه ناراضی هستیم اگه دسته گل می‌گرفت میخواستی ته دلت بگی ای کاش ی طلایی هم میخرید برام...

همونجا بغلش میکردی و میگفتی ممنون که ب فکرمی و خیلی برام ارزشمنده و شب خوبی رو سپری می‌کردید حتی با کوچیک ترین چیز...

بدنم خستس عجیب:)
بعد گفت از طرف دخترا برات خریدم منم گفتم پس از طرف خودت چی؟ اونم گفت خودم پولش دادم منم گفتم فکر کرد ...

راست میگه

واقعا قدرنشناسی

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

اوهههه چقدر سخت میگیری

همین نی نی سایت رو بخون خیلی ها رو تبریک هم نشنیدن چه برسه کیک و چیزای دیگه

دلت خوشه درد دیگه نداری 

تشکر نکردی ازش همینم دیگه نمیکنه برات

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

خوب دستش درد نکنه میگن دوست مرا یاد کند یک هل پوک .بیخود حساس شدی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

اه خانمای سایت چرا از همه چی مینالید

همون بهتر اصلا حسابت نمیکرد و نه تبریک میگفت نه چیزی میخرید

میاید اینجا چ...ناله راه میندازید ما نازتونو بخریم؟؟؟؟؟

دیگه چکار کنن براتون تو این گرونی

توقع سرویس ۲۰ میلیاردی داشتی

یکم سپاسگزار باشید دیگه

با این حرفا ذهنیت همرو خراب میکنید

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
بعد گفت از طرف دخترا برات خریدم منم گفتم پس از طرف خودت چی؟ اونم گفت خودم پولش دادم منم گفتم فکر کرد ...

طلا گرونه عزیزم 

تشکر میکردی 

همین که به فکرت بوده کافیه

دخترم دنیامه

دقیقا کارت تبریک روی گل من هم روزت مبارک مادرم بود

بهم گفت از طرف پسرمون مهدی برات خریدم😄

مردا چقدر شبیه بهم حرف میزنند😄😄

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم