کاملا هم گفتن ماجرا چی بود .. گفتن از ماکارانی نبوده.. بعد شما خودت قوه تعقل نداری؟ مشکل از کارخونه ...
چرا اینقدر تند حرف میزنی مگه دعوا داری؟چرا تعقل هم دارم برای همینه که میدونم اینا همیشه قایم میکنن مثل کرونا که نگفتن تا کامل پخش شد من نشنیدم که ماجرا چی بود
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چرا اینقدر تند حرف میزنی مگه دعوا داری؟چرا تعقل هم دارم برای همینه که میدونم اینا همیشه قایم میکنن ...
اخه کرونا هم کامل گفتن از وقتی اومد مشخص بود ...
فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
نوش جانتون متاسفانه من ترسو هستم کاش لااقل توضیح میدادن که ماجرا چی بود
ماکارونی و برنج و سیب زمینی پخته باید خوب نگهداری بشن وگرنه تولید میکروبی میکنن که سمی و کشنده هستش.باید در ظروف دربدار و در یخچال نگهداری کنی
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
منم میترسم چند شب پیش پسرم اصرار کرد درست کنم گفتم نههه
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ