2777
2789
عنوان

بچها عجیب ترین اتفاق ممکن رخ داد دیشب و نمی‌دونم چی در انتظاره

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 36 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین داداش خیلی غیرتی وقتی تو خلوت باهاش دردودل کنی و همه چیو بگی منطقی میشه چون بهش اعتماد کردی و پشتت درمیاد، بنظرم همه اینایی که اینجا گفتی به داداشت بگو اون حلش میکنه

عزیزم این آدمها بیکار و بیمار هستند.‌ نگران نباش‌‌ 

همتون بهش بی توجهی کنید.‌ پیام هاشو جواب ندید.. دو روز دیگه هم ش خسته میشه ول می‌کنه می‌ره 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
کثافت خیلی روانیه ایشالا روز خوش نبینه من تنها گناهم این بود باهاش صحبت میکردم هیچوقت نزاشتم حرفا از ...

بهترین راه اینه که سیرتاپیاز ماجرا رو به مامانت بگی

بعد نهایت باهم برین شکایت پلیس فتا وخلاص

کاش به داداشت نمیگفتی نمی‌شناسم و فلانمیگفتی مزاحمم میشد هی پیام میداد منم بلاکش کردمعکس هم همیشهههه ...

جز پروفایلم فقط همین یه دونه عکس رو متاسفانه داره 

میتونم بگم گذاشته بودم پروفایل عکس رو 

فقط امیدوارم از چت اسکرین نگرفته باشه 

من دیلیت چت زدم ولی خب نمی‌دونم از اون قسمتش اسکرین گرفته یا ن

بزرگترین دین انسانیته ❤️عیسی مسیح:دشمن خود را همانند دوستت دوست بدار

بهترین راه اینه که سیرتاپیاز ماجرا رو به مامانت بگیبعد نهایت باهم برین شکایت پلیس فتا وخلاص

به مامانم گفتم که توی گروهای روانشناسی چت میکنم با بقیه وراجبم اطلاعات دارن 

ولی دیگه نگفتم پی وی باهاش حرف میزدم فقط گفتم شاید. اومده پی وی منم بلاکش کردم 

دیگه نمیتونم حرفمو عوض کنم

جز پروفایلم فقط همین یه دونه عکس رو متاسفانه داره میتونم بگم گذاشته بودم پروفایل عکس رو فقط امیدوارم ...

اسکرین هم بگو خودش درست کرده

الان راحت میشه چت فیک درست کرد

راجع به اطلاعاتی هم که دادی،میتونی اینجوری بگی که اینقد‌روانیه رفته خودش درآورده اطلاعاتو،از دوستا و اینا پرسیده خودشو جا زده

دروغ گفتن خوب نیست واقعاً ولی تو این شرایط که کار اشتباهی نکردی ولی طرف داره صحنه سازی می‌کنه توام باید وجهه ی خودتو جلو خانوادت حفظ کنی🥲🩷امیدوارم همه چی خوب پیش بره نگران نباش 

کاربری دست دوتا دوست صمیمی عه🙆🏻‍♀️🩷

عمیقا مریض هی یه تایمی بهش محل ندین گم شه یا مثلا بزادر یا مادرت بگه ب فتا شکایت میکنیم بابت آزار رس ...

به مامانم میگم بیا بلاکش کن 

میگه شاید بخواد دوباره چرت و پرت بگه حداقل بیاد پی وی خودم چرت و پرت بگه نره پی وی داداشت 

حالا داداشم هم بلاکش نمیکنه همش داره باهاش حرف میزنه دلم داره می‌ریزه نمی‌دونم قراره چی بهش بگه چه مدرکی داره یا چه مدرکی می‌تونه بسازع

اشتباه کردم جدی نمی گرفتم میگفتم اینم بلاک میکنم میره

حالا اشکال نداره. درست عبرت شد. ببین پسرا هرررر حسی بهت داشته باشن هر عکسی بدی سیو میکنن اصلا مهم نیست بخوان یا نخوانت. تو فکر کن کلکسیونرن واسه همین هیچ وقت ریسک نکن خواستی بدی نابودشونده بده

اسکرین هم بگو خودش درست کردهالان راحت میشه چت فیک درست کردراجع به اطلاعاتی هم که دادی،میتونی اینجوری ...

بخدا تنها اشتباهم حرف زدن با این عوضی بود و التماس میکرد دلم می‌سوخت براش 

کاش همون اولین بار که پیشنهاد داد سریع بلاکش میکردم که انقد اطلاعات ازم نداشته باشه 

فقط ترس توی جونمه 

بهشون میگم چت فیک ساخته 

عکس از پروفایلم برداشته هر چی بگه میگم از گروه روانشناسی پیدا کرده 

خوبه اینطوری؟

حالا بچها خدا شاهده من اصلا روی حساب رل باهاش در ارتباط نبودم ده بار پیشنهاد داد رد کردم پیامش نمی‌د ...

خب تو که نمیخواستی رل بزنی چرا همچیتو بهش گفتی بعدش درخواست رل داده رد کردی چرا اینقدر باهاش حرف زدی بعد فردا عکس دختر داییتم برا کسی بفرسته واسه اونم شر میشه

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا اشکال نداره. درست عبرت شد. ببین پسرا هرررر حسی بهت داشته باشن هر عکسی بدی سیو میکنن اصلا مهم نی ...

درس عبرت شد خیلی 

فقط دعا میکنم آبروم رو خدا حفظ کنه پیش خانواده 

میدونم درسش این بود به کسی اعتماد نکنم ،چون خودم ساده هستم فکر میکنم بقیه هم همینن 

دیگه از خودم اطلاعات نمیدم به کسی

بخدا تنها اشتباهم حرف زدن با این عوضی بود و التماس میکرد دلم می‌سوخت براش کاش همون اولین بار که پیشن ...

اره خوبه...اصلا نگران نباش چون استرس اینا داشته باشی فکر میکنن خودت کندی زدی که می‌ترسی 

اطلاعات هم اگه لو داد میتونی اونی که گفتم بگی

حتماً هم بگو هی بهم پیام می‌داده مزاحم می‌شده بلاکش میکردم الان حرصی شده داره این کارا رو میکنه

کاربری دست دوتا دوست صمیمی عه🙆🏻‍♀️🩷

خب تو که نمیخواستی رل بزنی چرا همچیتو بهش گفتی بعدش درخواست رل داده رد کردی چرا اینقدر باهاش حرف زدی ...

هی التماس میکرد تو رو خدا بیا من اصلا پیشنهاد نمیدم دیگه 

اشتباه کردم😭