2777
2789

بچها من توی گروه روانشناسی یه پسری اومد پی وی با هم صحبت میکردیم حدود۶ماه بحثامون راجب روانشناسی هم بود تا اینکه این آیدی اینستا و شماره ی منو گرفت منم اعتماد کردم 

بعد چند باری غیرمستقیم می‌گفت خوشم میاد ازت من توجهی نمی‌کردم تا اینکه گفت قصد ازدواج داری گفتم نه و همینطوری ادامه داشت ازم یکبار عکس خواست منم عکس دونفره با دخترداییم فرستادم و بعد که دیگه خیلی زیاده روی کرد و شعرای عاشقانه می‌فرستاد از چند تا اکانت بلاکش کردم 

حالا دیدم آیدی اینستا بابام داداشم و مامانم و دختر عموم رو فالو کرده به داداشم پیام داده هوای مریم رو داشته باش دوستت داره داداش منم غیرتی میخواست زمین و زمان بهم بدوزه گفت این تو رو از کجا می‌شناسه 

بقیشو پست بعدی مبنویسم

بزرگترین دین انسانیته ❤️عیسی مسیح:دشمن خود را همانند دوستت دوست بدار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد من گفتم والا نمیشناسم کیه بعد پسره نوشته بود برای داداشم که برای امر خیر با مریم حرف زدم بلاکم کرده داداشمم گفته بود غلط کردی و این حرفا اونم استیکر خنده داده 

بعد مامانم بهش پیام داد تو کی هستی اونم نوشته فلانی هستم با دخترتون صحبت میکردم 

به داداشش پیام دادم که شما توی چالش بیوفتین و بیشتر روی دخترتون نظارت کنین💔😐

مامانم کلی چی بهش گفت و گفت دیگه پیام نده اونم نوشت روزتون مبارک اصلا انگار به چپش بود 

حالاچراعکس دخترداییت ودادی؟

عکس خودم و دخترداییم فقط داشتم اونموقع 

همون دادم بعد چند روز بعد دیلیت چت زدم ولی مطمینم این آشعال سیو میکنه

حالا بچها خدا شاهده من اصلا روی حساب رل باهاش در ارتباط نبودم ده بار پیشنهاد داد رد کردم پیامش نمی‌دادم التماس میکرد که دیگه چیزی نمیگم دوباره دلم می‌سوخت 

به مامانم و داداشم گفتم این توی گروه روانشناسی بوده 

فقط ناراحتم خیلیییی اطلاعات راجبم داره همه چیمو می‌دونه فقط رشته تحصیلیمو بهش دروغ گفتم وگرنه کلی چی ازم می‌دونه و داره 

بچها چیکار کنم میترسم بازم پیام بده بهشون اراجیف بگه 

خیلی حالم بده 

عکس خودم و دخترداییم فقط داشتم اونموقع همون دادم بعد چند روز بعد دیلیت چت زدم ولی مطمینم این آشعال س ...

حداقل برش میزدی

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
بنده خدا خودش مشکل روانی داشته💀تو بحثای روانشناسی هم مشارکت میکرده

کثافت خیلی روانیه 

ایشالا روز خوش نبینه من تنها گناهم این بود باهاش صحبت میکردم هیچوقت نزاشتم حرفا از چهارچوب خارج شه 

دلم نمی‌خواهد ذهنیت مامان و مخصوصا داداشم عوض شده 

داداش من خیلی غیرتیه

کاش به داداشت نمیگفتی نمی‌شناسم و فلان

میگفتی مزاحمم میشد هی پیام میداد منم بلاکش کردم

عکس هم همیشههههههههه به هرکسی می‌خواین بدین یه عکسی بدین که حداقل رو‌یکی از پروفایلای فضای مجازی تون(حتی واسه مخاطبین خودتون) باشه...

پس فردا گفت خواهرتون عکسشم برام فرستاده راحت شونه بندازی بالا بگی این عکس که رو پروفایلمه 

کاربری دست دوتا دوست صمیمی عه🙆🏻‍♀️🩷