2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان ما دنبال دختریم خودش میگه از زندگی یکنواخت دیگه خسته شدم از اینکه از سرکار برم خونه برقا خاموش ...

خوب چ ربطی داره گریه خونگی دوست بیرون رفتن . چ ربطی ب ازدواج داره

چونکه زیرا

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

در بیشتر نقاط دنیا ازدواج میکنن چون یکی رو دیدن که میخوان باقی عمرشون رو کنارش بگذرونن و اگه قرار باشه پدریا مادر باشن میخوان بچه مشترک از اون ادم داشته باشن اون ادم ارزش داره بقیه عمرتو باهاش سهیم بشی  در کشورهای سنتی و جهان سوم "بیشتر مردم " ازدواج میکنن چون عرفه چون اگه نکنن ناقص محسوب میشن ومشکلدار چون فامیلاشون ازدواج کردن چون میخوان از درس و کار فرار کنن چون خانواده گفته چون دیر میشه چون جامعه روشون اسم میذاره ومیگه پیر پسر یا پیر دختر  برای همین حتی بخاطرش نذر و نیاز و جمبل جادو هم میکنن تعدادی از مردم هم به دلایل مهم و قانع کننده پاراگراف  اولی ازدواج میکنن  این نظر شخصی من نیست واقعیته که همه میتونیم حتی توسایت ببینیم  .زندگی کلا سخته ولی جاهایی که عرف و فرهنگ پیچیده داره همه چی میتونه سخت تر هم باشه همه چیییییی

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
خوب چ ربطی داره گریه خونگی دوست بیرون رفتن . چ ربطی ب ازدواج داره

گربه میشه زن ؟؟ گربه برق خونه برات روشن میکنه؟؟ چه حرف چرتی بگو من ازدواج دوست ندارم چیکار به ملت داری دیگه

گربه میشه زن ؟؟ گربه برق خونه برات روشن میکنه؟؟ چه حرف چرتی بگو من ازدواج دوست ندارم چیکار به ملت دا ...

دوست ک چ عرض کنم . فلسفشو نمیدونم . چون الان تو مجردیم زندکیم میگذره . کمبود ندارم

خب اشتباهیداز سمت والدینم بوده. من چرا ازدواج کنم؟

نکن ولی تنهایی آدم رو داغون میکنه حتی اگه مثلا یه رل هم داشته باشی زندگی زیر یه سقف تو یه خونه یه چیز دیگست افکارت واسه نوجوونی هست درست میشه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔