2777
2789
والا منطقم میگه . ازدواج سخته . و من ادمش ننیستم .اگه ازامش داره کلی انرژی ازت مییگیره

من خودم مجردم،دوستامم اکثرا دارن ازدواج میکنن الان قصد ازدواج ندارم ولی دیگه از یه سنی به بعد دیگه نمیتونی بگی می‌خوام مجردی عشق کنم،یجورایی خنده داره.یه دایی دارم مث تو فکر میکرد الان تو سن ۴۰ و خورده ای سالگی تازه داره می‌فهمه چه اشتباهی کرده

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم مجردم،دوستامم اکثرا دارن ازدواج میکنن الان قصد ازدواج ندارم ولی دیگه از یه سنی به بعد دیگه ن ...

والا من کلی جوون خوشتیپ و لول بالا میبینم ک مجردن و پر انرژی 

همشون قابل حله

ببخشید ولی این تفکرات شما و امثال شماست بخصوص تو زمینه جنسی که جامعه رو به گند کشیده 

دوستی با جنس مخالف برای یه رابطه هدف دار و ازدواج تو چهارچوب معقول و پذیرفتس ولی اینکه چه دختر چه پسر برای نیاز جنسی برین با این و اون بخوابین تر زده تو جامعه و زندگی کسایی که میخوان رابطه سالم داشته باشن 

هرزگی هنر و راه و روش درست نیست

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
ببخشید ولی این تفکرات شما و امثال شماست بخصوص تو زمینه جنسی که جامعه رو به گند کشیده دوستی با جنس مخ ...

اینا رو ب من نگو . من  تلاشمو برا ازدواج کردم.  ولی پس زده شدم.  تحقیر شدم . کسی رو قضاوت نکن . ولی دلیل بر این نیست ک از نیاززعاطفی و جنسی محروم بشم.  

ینی هر کی ازدواج نکنه مییمیره؟

چقدر بلد نیستین تبادل نظر کنین!

با برخی ها تو سایت باید اصلا همکلام نشد شما یکیش

بدرود

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بیشتر ببینید
در بیشتر نقاط دنیا ازدواج میکنن چون یکی رو دیدن که میخوان باقی عمرشون رو کنارش بگذرونن و اگه قرار با ...

بیچاره و بدبخت مردمی که بخوان بخاطر مردم زندگی کنن و تغییر کنن

به قول شوپنهاور که گفته:حماقت بزرگیست که آدمی، به منظور برنده شدن در بیرون، در درون ببازد.

خب اشتباهیداز سمت والدینم بوده. من چرا ازدواج کنم؟

ازدواج بکن اما بچه دار نشو

ازدواج خوبه.آدم از تنهایی درمیاد.همصحبت خوب گیرش میاد

البته ازدواج هم نه هر ازدواجی.ازدواج با آدم خوب و درست وگرنه اگه آدم بخواد با آدم بد ازدواج کنه، مجرد بمونه بهتره