2777
2789
عنوان

به نظرتون پول پیش خونه رو من بدم

244 بازدید | 33 پست

شوهرم شغل نداره ورشکسته است مسناجریم پول اجاره هم دو سه تا در میون میده مثلا اذر رو نداشت بده میگه از پیش خونهذکمکنه حالا تا دو ماه دیگه باید پاشیم بریم یه جا جدید بگیریم من درامد دارم پول پیشم حداقل دویست تومن رو میخواد به نظرتون من پول پیش خونه رو بدمذمیترسم اجاره رو هم نتونه بده

بگو بره از فامیل و خانوادش قرض کنه 

پولتو بدی دیگه پشت گوشتو ببینی پولتم میبینی 

مردا دیگه پول رو پس نمیدن 

اگر واقعا کاری و با عرضه ست کمکش کن 

قشنگترین آرزوم: رفتن به امریکا🇺🇸✈️یه صلوات واسه رفتنم میفرستی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو بره از فامیل و خانوادش قرض کنه پولتو بدی دیگه پشت گوشتو ببینی پولتم میبینی مردا دیگه پول رو پس ن ...

پول دادم قبلا بهش دیگه رنگ پولمو ندیدم ولی همش میگه بهت میدم ولی نمیدونم میده یا نه

خانم زندگی مشترک یعنی تو غم و شادی کنار همدیگه باشید شاید الان مشکل داره لی انشالله حل می‌شه،خیابان زندگی کنید چه فرقی می‌کنه شما بدید،خونه‌ای که اجاره می‌کنید برای با هم بودنه

خانم زندگی مشترک یعنی تو غم و شادی کنار همدیگه باشید شاید الان مشکل داره لی انشالله حل می‌شه،خیابان ...

اخه شیش سال اول زندگی پدر من خونه رهن کرد نشستیم خانوادش که به رو خودشون نیاوردن بعدم کلی پول دادم خونه بخره رفت خریدو فروش کرد به باد داد میترسم اینم بدم نتونه اجاره رو بده مثل الان بگه صاحبخونه از رو پیش. برداره خب پول منه با هزار مکافات پس انداز کردمنهچیزی واسه خودم خریدم نه یه ارایشگاه رفتم