شوهرم شغل نداره ورشکسته است مسناجریم پول اجاره هم دو سه تا در میون میده مثلا اذر رو نداشت بده میگه از پیش خونهذکمکنه حالا تا دو ماه دیگه باید پاشیم بریم یه جا جدید بگیریم من درامد دارم پول پیشم حداقل دویست تومن رو میخواد به نظرتون من پول پیش خونه رو بدمذمیترسم اجاره رو هم نتونه بده
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خانم زندگی مشترک یعنی تو غم و شادی کنار همدیگه باشید شاید الان مشکل داره لی انشالله حل میشه،خیابان زندگی کنید چه فرقی میکنه شما بدید،خونهای که اجاره میکنید برای با هم بودنه
خانم زندگی مشترک یعنی تو غم و شادی کنار همدیگه باشید شاید الان مشکل داره لی انشالله حل میشه،خیابان ...
اخه شیش سال اول زندگی پدر من خونه رهن کرد نشستیم خانوادش که به رو خودشون نیاوردن بعدم کلی پول دادم خونه بخره رفت خریدو فروش کرد به باد داد میترسم اینم بدم نتونه اجاره رو بده مثل الان بگه صاحبخونه از رو پیش. برداره خب پول منه با هزار مکافات پس انداز کردمنهچیزی واسه خودم خریدم نه یه ارایشگاه رفتم