2777
2789
عنوان

روز زن بود ولی برا بعضیامون شد روز بد

| مشاهده متن کامل بحث + 5984 بازدید | 166 پست
من ۷۰ هستمالبته خدایی شوهرم هر چی داره برای من و بچه ها خرج میکنه و من توقع کادو حتی روز تولدم ازش ن ...

ببین من خودم ۱۰۰ 

گل میخره ولی از اون دسته گلای خیلیییییی بزرگ دوس دارم هیچی راضیم نمیکنه 😂😂😂😂خیلی بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای من وسیله اشپزخونه گرفت.‌انصافا شما بودید ناراحت میشدید یا نه؟

چی برات خریده 

اگه وسیله ای هست که کارت رو آسون میکنه و راه بندازه و سرعت کارتو میبره بالا که خوبه حداقل کمتر تو آشپزخونه خسته میشی

چرا وقتی میخواد برات کاری انجام بده همش نه میاری و مخالفت میکنی؟

یعنی دهنت سرویس امضاتوتیکه اولشوخوندم گفتم ولش کن دوتا رفتم پایینتر نتونستم تحمل کنم بازش کردم دیدم طولانی نخوندمش خخخخ،،،

ببین وقتی میبردت بیرون دیگه سرزنش نکنوای جای پارک نیست(خب نباشه یکم صبر میکنید پیدا میشهوای بیا برگر ...

دقیقا اسی خیلی لوس برخورد کرده و همش نالیده وای جای پارک وای برگردیم مردا با این رفتارا عصبی میشن

💜🧡❤💛💖🖤💓

ما چون جمعه برا یلدا رفته بودیم بیرون رستوران و سینما و... «البته با پول خودم اون روز برا خودم خرید کردم» ، دیگه دیروز هم یه شاخه گل خریده بود اومد خونه. منم عصرش یهو گفتم پس چرا برام کادو .. نخریدی؟! 🥴 

گفت دوست داری تو این شلوغی بریم بیرون ؟! آخر هفته میریم هرچی دوست داشتی بخر. 

منظورش لباس بود..... منم خیلی وقته لب تاپ می‌خوام ولی نمی خره لامصب،،، 

دیگه به همین رضایت دادم تا ۵شنبه ببینم چه می‌کنه 

ببین وقتی میبردت بیرون دیگه سرزنش نکنوای جای پارک نیست(خب نباشه یکم صبر میکنید پیدا میشهوای بیا برگر ...

شوهر من وقتی عصبانیه حرفایی رو میزنه بهم که از وجود خودم حالم بهم میخوره من رو عوزی ترین زن دنیا تبدیل میکنه .... آخه بی انصافیه .... بهش میگم کنترل کن خودت رو 

نباید عصبانیت هر چیزی بگی 

واقعا چیزایی میگه که وقتی شادیم یهو میاد یادم لبخند از لبم میره.... اصلا هم فحاش نیس ولی شخصیتی خوردم میکنه

برای من وسیله اشپزخونه گرفت.‌انصافا شما بودید ناراحت میشدید یا نه؟

من دوست دارم... البته اگر وسیله ای باشه که به دردم بخوره و خودم بخوام . نه مثلا یه دست فنجون ..

یا مثلاً فانتزی باشه 

حالا اون دوتا حرفش خیلی دلمو شکست

عصبانی بوده یه چیزی گفته عزیزم 

شما هم خیلی بهش گیر دادی 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
ما چون جمعه برا یلدا رفته بودیم بیرون رستوران و سینما و... «البته با پول خودم اون روز برا خودم خرید ...

کاش شوهر منم یکم اینجوری عاقلانه برخورد می‌کرد ...

همیشه فک میکردم پسر عاقل و پخته ای هست . ۷ سال باهاش دوست بودم.... اما بعد یکسال ازدواج فهمیدم نه اصلا اینطور نیست. 

اب پاکی بریزم رو دستت نمیگم دوستت نداره یا براش مهم نیستی ابدا و اصلا اما تو مناسبت ها صرفا زوری می ...

آفرین به نظر منم استاتر چون برای تولدشون خیلی پیله کردن الان شوهرشون برای همین می‌خواسته حتما کادو بخره