2777
2789
عنوان

روز زن بود ولی برا بعضیامون شد روز بد

| مشاهده متن کامل بحث + 5923 بازدید | 165 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی خواهر.... من ببین چند وقته دارم میگم برام لب تاپ بخر. هفته پیشم سر این دعوامون شد. ولی الان اصلا ...

منم ماه پیش سر همین مسیله بحث کردم و دقیقا شوهر منم اصلاااا به روی خودش نیورد😪😪😪پولشم داره.دیگه دو گرم طلا چیه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
رفتیم خیابونا شلوغ جا پارک نبود عصبی شده بود گفتم بیا برگردیم گوش نداد بزور جا پارک پیدا کرد....همین ...

واقعا چ آدم بی‌شعوریه 😑 متاسفم 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
😭😭�اشک تو چشام جم شد تنها کامنتی که متوجه من شد .... من واقعا خیلی سعی میکنن فشار نیارم بهش اما نم ...

مشگل همینه ک تو هیچ فشاری بهش نیاوردی و همه هزینه هات پا خودته بخاطر همین وقتی یه ذره برات خرج می‌کنه میخواد جونش در بیاد

اصلاح کن خودتو وظیفشه خرج های زیبایی تو بده آن‌قدر پروشون نکنید 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
شوهر من زنگ زد سلام هم نکرد وقتی عجله داره اینجوره ؛گفت تو کدوم کارتت ده تومنه روز مادرو بزنم؟؟گفتم ...

🤣ببخشید خندم گرفت گفتی آیا این سالمه. الان میام تاپیکت رو میخونم میگم سالمه یا معیوب 

شوهر من زنگ زد سلام هم نکرد وقتی عجله داره اینجوره ؛گفت تو کدوم کارتت ده تومنه روز مادرو بزنم؟؟گفتم ...

ببین از دیوانگی استفاده کن.... ده م زده کارتت بدون حرف و حدیثی ،ولش کن 🫠حالا امروز تشکر کن و بگو بیا یه بوس هم بکن ...

چرا اخه

هیییعی.... در عرض یک ساعت رفتارهایی کرد که خیلی ازش ناراحت شدم، هی میخواستم بگذرم و بی خیال شم، باز یه رفتاری ازش میدیدم و ناراحت میشدم 

هرچند کادو هم گرفت اما دلم رو بدست نیاورد 

تازه اونم طلبکاره