2777
2789
باشه مرسی ازت گذاشتم چند روز بگذره بعد بزنمراستی دومیشم گذاشتم دیدی؟تو اسلاید ۵

عزیزم بی بی‌چک بعدی هاله رو میبینم احشاس میکنم مثبته 😍😍😍😍😍 مبارررکهههه عزیزم برای منم دعا کن ❤️ 

بعد از موعدت آزمازیش خون بده 

زودتر نده چون امکان داره بتا زیاد نشده باشه و نیاز به تکرار مجدد باشه 

این ماه پریود شدی ؟

اره عزیزم 

برای اولین بار با یک هفته تاخیر و سینه و کمردرد پریود شدم 

همیشه پریودام دقیق بود .. از عید اقدامم شاید جلو مینداختم ولی تاحالا یبار عقب ننداخته بودم 

فکر کن گذاشتم روز مادر با یک هفته تاخیر آزمایش بدم که سوپرایز شم بعد خواستم برم پریود شدم 😂😂 

وای خیلی امیدوار بودم 

به اندازه کل زندگیم فقط اشک میریختم 😂😂 

البته دیگه برام عادی شده چون تاحالا خدا چیزی رو مجانی بهم نداده .. تا زجر نکشم به آرزوهام نمیرسم 

ببخشید طولانی شد یهو دوس داشتم درددل کنم ♥️🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره عزیزم برای اولین بار با یک هفته تاخیر و سینه و کمردرد پریود شدم همیشه پریودام دقیق بود .. از عید ...

اره عزیزم حق داری درکت میکنم خودم انقدر دیشب گریه کردم مکه خدا میدونه منم منتظر بودم روز تولد عیدیمو بگیرم نمیدونم خانم صدامو شنیده یا نه الان که دلدرد دارم خیلی 

اره عزیزم حق داری درکت میکنم خودم انقدر دیشب گریه کردم مکه خدا میدونه منم منتظر بودم روز تولد عیدیمو ...

عزیزم خیلی سخته درکت میکنم 

من که روز موعدم سالگرد ازدواجم بود پریود نشدم گفتم خدا میخواد بهم هدیه بده ..بعد شوهرم اصرار بتا داد گفتم نه فقط روز مادر آزمایش میدم ..بعدش اینجوری شد 🥺🥺 

عزیزم انشالله دامن دوتامون به زودی سبز شه حتما حکمتی هست 🙏♥️

عزیزم بی بی‌چک بعدی هاله رو میبینم احشاس میکنم مثبته 😍😍😍😍😍 مبارررکهههه عزیزم برای منم دعا کن ❤️ ...

الهی😍😍😍

ایشالا که برای توام مثبت میشه به همین زودی عزیزم

آره حتما منتظرم موعدم برسه