2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند بود برا شما فرزندتان بدنیا اومده؟برا من سونوم ۱/۵آزمایش خونم ۱:۱۵۰۰

عزیزم من انقددد درد کشیدم ک سر شدم فراموشی گرفتم 

یادم نیس چن بود ولی های ریسک بودم دکترم گفت احتمال ۸۰ درصد مشکل داره حتی بعد اومدن نتیجه دکتر گفت من از حرفم مطمعنم برو نوار قلب جنین بود چن جلسه هم رفتم برا نوار قلب جنین و این استرس رو دقیقا تااا روز زایمان داشتم ک خداروشکر مشکلی نبود 

اکثر بچه هایی ک پسر هستن مشکوک. ب سل فری میشن دلیلش رو نمیدونم

برعکس میگیا، هر چی مخرج کسر بزرگتر باشه، احتمال کمتر.اون میگه از ۲۵۰ نفر یه نفر مشکل داره.این یکی می ...

نمیدونم که تازه از دیروز درگیر این موضوع شدم اصلا دیگه آروم قرار ندارم شانس منع بخدا

نمیدونم که تازه از دیروز درگیر این موضوع شدم اصلا دیگه آروم قرار ندارم شانس منع بخدا

دکتر گفته، یا خودت تصمیم داری بدی؟

ببین مشکلی بود، دکتر کلا میگفت برو آمینوسنتز بده، چون فقط با امینوسنتز مجوز سقط میدن، من دو بار مشکل داشتم، حتی آزمایش غربالگری رو گفت نده، برو فقط آمینو بده.

الان مشکل خاصی نیست که فقط برای اطمینان گفته سلفری بده