2777
2789
آره حتما من ی شال خریدم ۴۰۰ حس خوبی داره کلا

من یه شال دیدم 435مشکی خیلی خوشکل بود جرات نکردم بگیرم. توچه رنگی گرفتی؟ 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم کادو نگرفتم.فقط بغلم کرد گفت به خودم افتخار میکنم تورو انتخاب کردم🤣🤣

بیخیال بابا، روز زن هم یه روزه مث بقیه روزا

اگه شوهرت ادم خوبیه که خب هیچی،اگه ازش راضی نیستی با یه گل و هدیه هم راضی نمیشی

مهم آرامش و عشق تو زندگیه

شوهرمن که اصلا نمیدونه تولدم چه روزیه بارها بهش گفتم ولی یادش میره اما تولدش تبریک نگم سریع میره تو ...

چون فکر میکنه خودش باارزش و بالیاقته ولی شما نه،،، جبران کن واسش بگو یادم نبود تولدت چه روزیه و... 

عزیزم غصه نخور 

من کاملا درکت میکنم منم نگرفتم ، 

دیشب خیلی غصه خوردم 

ولی متاسفانه واقعیت اینه شوهر من به شوخب و جدی منت لقمه نونی که میاره و سرم میذاره فهمیدم توقعم بیجاست دیگه بیخیال شدم 

ل⁩

چون فکر میکنه خودش باارزش و بالیاقته ولی شما نه،،، جبران کن واسش بگو یادم نبود تولدت چه روزیه و...

سعی خودمو میکنم 

ولی اینا زرنگتر از این حرفان

ما خانما نزدیک تولد و روز زن که میشه اخلاقمون بد میشه ولی اینا خوش اخلاق میشن آدم عذاب وجدان میگیره  

شاید فکر میکنه هنوز دختر خانوادتی😁

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

منم رفتم برای مادر شوهرم کادو بگیرم دو تا لباسم برای خودم خریدم زنگ زدم بهش گفتم بجای شما خودم برای خودم کادو خریدم گفت خوب کردی...انقد از سر کارش عصبانی بود رفتم خونه به زور تبریک گفت..🙃

یاده خودم افتادم،پارسال شوهرم پول نداشت واقعا توفشاربودیم همش دنبال چیزای ارزون بودیم ک بتونیم ی چن تا کسیله ارزون بخریم..رفتیم ی مغازه طروف،۴تا چیزی خیلی ارزون هرکردم درحد۱۵۰بودن برداشتیم دوتاش واس مامانامون،یکیش خواهرم و اون یکی واس خواهرشوهرم همشون شدن ۶۰۰اینا...هی منتظربودم بمنم بخره دیدم ن خبری نیس ..اومدیم خونه کادوهای همرو دادیم،داشتم میترکیدم ازناراحتی گفتم پس من چی...گف توک میدونی وضعمو ندارم دیگ حتی۱۰هزارم نمونده...اصابشم حسابی داغون بود منم اونقد ناراحت ک شبو نمیتونسم بخابم گف بیا بحاب گفتم نمیخام امروز روز من نبوده روزه خواهرا بوده.ی شاخه گلم واس من میگرفتی(کلا پیله کرده بودم و حتی ب یه پفکم راضی بودم چون حس بدی داشتم ب همه کادو داده بود اما بمن ک زنشم نه)گف ب خواهرتوام خریدم دیگ...خلاصه ما بحثمون شد و اون شب ،واقعا بد گذشت برام.فرداش با کلی وسایل اومد عروسکو بادکنو نمیدومم .....داد بهم با حرص و عصبی,گوشیشونشون داد گف ببین تووادارم کردی ب قرض بیفتم،۱تومن از دوستش گرفته بود ک برام چیز میز بخره.اما ن تنها نچسبید برام بلکه بیشتر باعث ناراحتیمون بود و تا چنننن روز قهربود باهام.عزیزم خاستم بگم شاید شوهره شمام نداشته اما خب ب فامیلات گرفته،شما درکش کن تا مث من خدای نکرده دعواتون نشع 

منم رفتم برای مادر شوهرم کادو بگیرم دو تا لباسم برای خودم خریدم زنگ زدم بهش گفتم بجای شما خودم برای ...

عزیزم مردا همینن ولش کن خودتوناراحت نکن.عه راسی چن ساله عضو شدی این اولین پیامت بود ک تو نی نی سایت گفتی😂