2777
2789

من توی دوران کلاس اول توی مدرسه غیر انتفاعی بودم

خودمون نداشتیم و هر جی داشتیم پای این مدرسه می‌دادیم

همیشه خدا یادمه مسخره میشدم از سمت بچه پولدارا

آنقدر که بچه هایی که وضعشون عادی بود با فرهنگ و بی زبون بودن

این ها بیشعور بودن

بهم میگفتن دهاتی زشت دراز دسشویی شور

حالا الان بزرگ شدن اومدن توی جامعه یکم آدم شدن 

حالا داداش کوچیکم بساط من رو داره توی این مدرسه

یعنی خاک تو سر این خانواده ها آنقدر از لحاظ فرهنگی بدبختن

داداش کوچیکم مظلوم و بازیگوشه 

نه کسی رو مسخره میکنه نه ناراحت میکنه

فقط دوست داره با بچه ها بازی کنه یا نگاهش کنن

ولی بهش میگن زشت یا روستایی

چقدر مشخصه عقده این

نمیدونم باید چکار کرد

توی گروه مادرا میبینم آنقدر بیشعور و بی درکن بعضی هاشون

تنها چیزی گه از دنیا دارن پز بزن مالشونه 

عکس پروفشون همش عکس جشن و بریز و بپاش هاشونه 

اونوقت از لحاظ فرهنگی و شعور صفر

خاک تو سرشون با تربیت هاشون

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

بچه رو هر روز باید با گریه بفرستیم مدرسه

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

تازه به دوران رسیدن 

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی میشد انقدر این بچه ها رو بزنم تا یاد بگیرن باید ادب داشته باشن کسی رو تحقیر نکنن

بچگی خودم کم باعث کمبود توجهم نشده بود

حالا این بیچاره هم باید تحمل کنه

توی مدارس همه جور آدم ها پیدا میشه 

توی کلاسمون همه ماشالا پولدارن ولی خب یه ۱ نفر هم هست که همین کار رو که شما میگید انجام میده 

به برادرت بگو جوابشون بده شده برو با مدیر صحبت کن سال دیگه مدرسع شو عوض کنید

دلبر ناب دلم هستم🌊بچه ها نخندینا:) ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

خیلی طولانی نوشتی من چند جمله اول رو خوندم ولی کلا چیزی که من دیدم بر عکس شما بوده

همیشه چه توی بچه ها چه بزرگ تر ها هرچی پولدار دیدم به شدت با کلاس و با شخصیت بودن

کلا پول ر  این چیزا هم اثر داره

همیشه دیدم آدم پولدار ها از همه جهات خیلی بهترن

حالا شما تجربه ات اینطکری بوده ولی من از پولدارا جز احترام و شخصیت و فرهنگ بالا چیزی ندیدم 

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
تازه به دوران رسیدن

گریه ام گرفته

اون از بچگی خودم اینم از این

من اصلا بچگی نکردم

میدیدم میشینن پیش هم پز تبلت داشتن و پی اس پی داشتن رو میدیدن خوش میگذرونن

من همش باید تنها میشستم 

تنها چیزی که یادمه تحقیر شدنمه 

این بچه هم والا از مدرسه فراریه بخاطر همین چیزا

بله متاسفانه بعضی هاشون خیلی بی ادب هستن ولی کاری نمیشه کرد به هرحال جامعه پر هست از اینطور آدم ها

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
توی مدارس همه جور آدم ها پیدا میشه توی کلاسمون همه ماشالا پولدارن ولی خب یه ۱ نفر هم هست که همین کار ...

میگه یکی دو نفر نیست

راست میگه منم یادمه

۱۸ نفر بودیم

یادمه من و چند نفر دیگه راه نمیدادن توی بازی های گروهی

والا بچگیم هم بیشعور نبودم که بخوان تلافی کنن

چیزی میگفتن گریه میگردم میرفتم یه گوشه میشستم

نمی‌فهمم این همه عقده از کجا میاد